• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Beyaz hakkında savcılık soruşturması açıldı.
Magazin
Yayınlanma: 11 Ocak 2016 - 12:28

Beyaz hakkında savcılık soruşturması açıldı.

Beyaz Show’a telefonla bağlanarak, “Çocuklar ölüyor, sessiz kalmayın” diyen ‘Ayşe Öğretmen’ hakkında açılan soruşturmanın ardından Savcılık Beyaz için de harekete geçti

3 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beyaz hakkında savcılık soruşturması açıldı.
Beyaz'a savcılık soruşturması açıldı.

Beyaz Show’a telefonla bağlanarak, 'Çocuklar ölüyor, sessiz kalmayın' diyen ‘Ayşe Öğretmen’ hakkında açılan soruşturmanın ardından şimdi de Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından programın sunucusu Beyazıt Öztürk hakkında da soruşturma başlatıldığı iddia ediliyor. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak sosyal medyanın gündemine oturdu.

CANLI YAYINDA ÖZÜR DİLEDİ

Beyazıt Öztürk, Kanal D Ana haber Bülteni’nin canlı yayın konuğu oldu. Ayşe Çelik öğretmen olayıyla ilgili değerlendirme yapan Öztürk, özür diledi.

Öztürk, “İstemeden kırdığımız üzdüğümüz birileri varsa gerçekten özür dileriz. Bu arada basında bazı açıklamalar yapılıyor, televizyonda bazı açıklamalar yapılıyor siyasetçiler tarafından. Beni lütfen politikaya malzeme etmesin kimse.” dedi.

BÖYLE BİR ŞEY BENDEN BEKLENEBİLİR Mİ?


Beyazıt Öztürk, konuya açıklık getirdi, canlı yayında özür diledi, “Şaşkınım. Böyle bir şey benden beklenebilir mi? Yıllardır duruşum belli, tavrım belli. Vatana, millete, bayrağa bağlılığımız belli.” diye konuştu.

20 yıldır bu işi yaptığını, 20 yıldır ilk defa başıma böyle bir şey geldiğini hatırlatan Beyazıt Öztürk, şöyle devam etti: “Burada çocuklar ölüyor, siz orada bunun farkında mısınız gibi bir şeyle karşılaşınca beynim durdu. Zaten kırılma noktası orası oldu. Konsantrasyonumu kaybettim. Kendi iç sesimi dinlemekten arayan kişiyi ben dinleyemedim. Sadece aklımda kalan şuydu: Burada bir şeyler oluyor siz orada eğleniyorsunuz. Hep ‘hassas olacağız, bundan sonra daha da hassas olacağız, daha dikkatli olmaya gayret edeceğiz teşekkür ederim, alkış’ dedim… Öğretmenim deyince Milli Eğitim Bakanlığı’ndan bir öğretmenimiz diye düşündüm. Ardından öğretmen olmadığı ortaya çıktı.”

POLİS ÇOCUĞUYUM

“Ben bir polis çocuğuyum.” diyen Öztürk, babasını her gün evden bir daha dönecek mi diye yolcu ettiklerini dile getirdi. Öztürk, “Biz ailecek vatanımıza, milletimize, bayrağımıza bağlılıkla büyüdük bugüne kadar. Geçmişime de bakıldığında bir tutarlılık görülür. Şehitler olduğunda bu ülkede programı da yapmadık.” şeklinde konuştu.

Öztürk, terör örgütünün bölgede yaptığı tahribattan haberi olduğunu, oradaki güvenlik güçlerinin ne kadar zor şartlarda mücadele etiğini bildiğini kaydetti.

BENİM ÜZERİMDEN BİR HESAP YAPILMASINI İSTEMEM

Beyazıt Öztürk, şunları söyledi: “İstemeden kırdığımız üzdüğümüz birileri varsa gerçekten özür dileriz. Bu arada basında bazı açıklamalar yapılıyor, televizyonda bazı açıklamalar yapılıyor siyasetciler tarafından. Beni lütfen politikaya malzeme etmesin kimse. Bugüne kadar eğlendirmek için, insanların biraz yüzü gülsün diye uğraştım. Mümkün olduğu kadar politikaya girmemeye gayret ettim. Şimdi tam göbeğindeyim. Bu konuyla ilgili malzeme olmak istemem. Benim üzerimden bir hesap yapılmasını istemem. İşimi çok seviyorum ve işime de devam edeceğim Kanal D’de.”

Tepkilere anlayışla karşıladığını belirten Öztürk, “Terör örgütünü alkışlatıyor falan diye bir şeyler söylendi, konuşuldu. Aklımızın ucundan geçmeyecek bir şey… Herkesten özür diliyorum.” dedi.
TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİLAH BIRAKMASINI İSTİYORUZ

Güneydoğu’daki çatışmalarla ilgili değerlendirme yapan Öztürk,”Bütün Türk halkı ne düşünüyorsa aynısını düşünüyorum orasıyla ilgili. Bir an önce silahın bırakılmasını, terör örgütünün silahı bırakmasını ve bu işin çözülmesini tabii ki can-ı gönülden diliyoruz, istiyoruz. Allah Doğu’daki bütün güvenlik güçlerimize kolaylık versin. Biz devletimizin ve milletimizin yanındayız.”

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Okul sevinci ünlüleri buluşturdu | Tarzını Okula Taşı için geldiler
Okul sevinci ünlüleri buluşturdu | Tarzını Okula Taşı için geldiler
Endonezya moda trendleri defile ile sergilendi
Endonezya moda trendleri defile ile sergilendi
Begüm Polat kick boks antremanında kemiğini kırdı
Begüm Polat kick boks antremanında kemiğini kırdı
Ünlüler Ahbap soruşturması için ifade verecek!
Ünlüler Ahbap soruşturması için ifade verecek!
Son Haberler
Okul sevinci ünlüleri buluşturdu | Tarzını Okula Taşı için geldiler
Okul sevinci ünlüleri buluşturdu | Tarzını Okula Taşı için geldiler
Haftanın Kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
Haftanın Kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
Mitolojiden İlham Alan Bir Yaz Hikayesi
Mitolojiden İlham Alan Bir Yaz Hikayesi
Ankara’da Mamak'ta çıkan yangına müdahale
Ankara’da Mamak'ta çıkan yangına müdahale
23 Ağustos 2026 haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
23 Ağustos 2026 haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
MİT Avrupa ve ABD'yi uyardı: Suikastçi listesi
MİT Avrupa ve ABD'yi uyardı: Suikastçi listesi

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.