• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. BİLGİ öğrencileri yeni akademik yıla 'merhaba' dedi
Eğitim
Yayınlanma: 12 Ekim 2024 - 11:25

BİLGİ öğrencileri yeni akademik yıla 'merhaba' dedi

İstanbul Bilgi Üniversitesi, yeni akademik yıla eğlenceli bir başlangıç yaparak öğrencilerine “hoş geldin” dedi.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BİLGİ öğrencileri yeni akademik yıla ‘merhaba’ dedi

BİLGİ öğrencileri yeni akademik yıla ‘merhaba’ dedi

 

BİLGİ Welcome Fest ile öğrenciler çeşitli aktiviteler, öğrenci kulüp günleri ve sektörel buluşmalara katılarak dolu dolu bir hafta geçirdi. Öğrenciler, festivalin son gününde sevilen müzik grupları Adamlar ve Sufle’nin sahne performansları eşliğinde unutulmaz anlar yaşadılar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin 2024-2025 Akademik Yılı’na “merhaba” demek amacıyla 8-11 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlediği BİLGİ Welcome Fest, öğrencilerine dolu dolu bir hafta yaşattı. Festival kapsamında gerçekleştirilen Talent Fest, öğrenci kulüp günleri ve çeşitli etkinlikler ile öğrenciler hem sektör profesyonelleriyle buluştu hem de üniversitenin sosyal hayatını yakından tanıma şansı elde etti.

 

Talent Fest ve öğrenci kulüp günleri ile geleceğe ilk adım

70’e yakın firmanın katılımıyla gerçekleşen Talent Fest, BİLGİ öğrencilerini sektör temsilcileriyle buluşturdu. Öğrenciler, iş ve staj fırsatları hakkında bilgi alırken gönüllülük projeleri ile de kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak yeni olanaklar keşfetti. Ayrıca, öğrenci kulüp günleri ile santralistanbul ve Kuştepe kampüslerinde düzenlenen etkinliklerde, öğrenciler üniversitenin dinamik kulüp yapısını tanıyarak kampüs hayatını daha renkli hale getirme şansı buldu. 

 

Adamlar ve Sufle ile Müzik Şöleni

Festivalin son günü, müzik severlere unutulmaz anlar sundu. İlk olarak sahneye çıkan Sufle, sevilen parçalarıyla geceye renk kattı. Ardından Adamlar, enerjik performansları ve hit şarkılarıyla santralistanbul Kampüsü’nde coşku dolu bir atmosfer yarattı. Festivalin finali ise DJ performansıyla gerçekleştirildi. 

Dört gün süren BİLGİ Welcome Fest, kariyer fırsatları, öğrenci kulüp aktiviteleri ve müzik dolu anlarla hem yeni hem de mevcut öğrencilere unutulmaz bir deneyim sundu.

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hakkında: 

İstanbul Bilgi Üniversitesi, 1996 yılında “Okul için değil, yaşam için öğrenmeli” mottosuyla Türkiye’de üniversite yaşamına yeni bir soluk getirmek amacıyla kurulmuştur. Bugün 20.000'in üzerinde öğrencisi ve 60.000’i aşkın mezunu bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Hukuk, İletişim, İşletme, Mimarlık, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Uygulamalı Bilimler, Sağlık Bilimleri ile Sosyal ve Beşerî Bilimler fakültelerinin yanı sıra meslek yüksekokulları ve enstitüleri çatısı altında 150’yi aşkın önlisans, lisans ve lisansüstü program sunmaktadır. Üniversitenin İstanbul’un merkezinde, santralistanbul, Dolapdere ve Kuştepe olmak üzere üç kampüsü bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgiye www.bilgi.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Tekin, öğrenciler ile birlikte halat çekti
Bakan Tekin, öğrenciler ile birlikte halat çekti
Eğitim Sistemine Büyük Dokunuş! 4+4+4’te Kritik Yenilikler Yolda
Eğitim Sistemine Büyük Dokunuş! 4+4+4’te Kritik Yenilikler Yolda
2025 Yeni Mezunlar İçin Zorlu Bir Yıl Mı Olacak?
2025 Yeni Mezunlar İçin Zorlu Bir Yıl Mı Olacak?
3. Nörobilim ve Teknolojileri Kongresi Üsküdar Üniversitesi'nde yapıldı
3. Nörobilim ve Teknolojileri Kongresi Üsküdar Üniversitesi'nde yapıldı
Son Haberler
Şakalaşırken sigara paketini düşüren arkadaşını bıçaklayan şüpheli tutuklandı
Şakalaşırken sigara paketini düşüren arkadaşını bıçaklayan...
Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin 10’uncu sezonunda 4 Türk takımı yer alacak
Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin 10’uncu sezonunda 4 Türk takımı...
Bakan Güler, Rus mevkidaşı Belousov telefonda görüştü
Bakan Güler, Rus mevkidaşı Belousov telefonda görüştü
Hurda deposundaki LPG tankı patladı: 1 yaralı
Hurda deposundaki LPG tankı patladı: 1 yaralı
Otomobilin çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Otomobilin çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Palandöken | Kartlı alışveriş komisyonu esnafı yaktı
Palandöken | Kartlı alışveriş komisyonu esnafı yaktı

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.