Bakü'de binalarda yangına hassas dış cephe kaplamalarının sökülmesine başlandı

ALİ KAN -BAKÜ- Azerbaycan'da iki gün önce 16 katlı bir binanın yanmasının ardından 15 kişi hayatını kaybederken, 60 yakın kişide yaralanmıştı. Yangının ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in talimatıyla binalarda yangına...

22 Mayıs 2015 Cuma 14:51
Bakü'de binalarda yangına hassas dış cephe kaplamalarının sökülmesine başlandı






ALİ KAN -BAKÜ- Azerbaycan'da iki gün önce 16 katlı bir binanın yanmasının ardından 15 kişi hayatını kaybederken, 60 yakın kişide yaralanmıştı. Yangının ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in talimatıyla binalarda yangına hassas dış cephe kaplamaları sökülmeye başlandı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasanov dün Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in yangının nedenlerinin incelenmesi için talimat verdiğini belirtmişti. Ali Hasanov, yangına neden olduğu belirtilen dış cephe kaplama malzemelerinin uygunluk sertifikalarının inceleneceğini, bu malzemelerle kaplanmış binalarla ilgili ise önlemler alınacağını söylemişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.