Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabe’yi ziyaret ederek umre yaptı

SUUDİ Arabistan’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet gece yarısı Mescid-i Haram’a girdi ve Kabe’den önce umre tavafı yaptı. Erdoğan, Suudi güvenlik güçlerinin oluşturduğu güvenlik koridoru...

01 Mart 2015 Pazar 11:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabe’yi ziyaret ederek umre yaptı






SUUDİ Arabistan’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet gece yarısı Mescid-i Haram’a girdi ve Kabe’den önce umre tavafı yaptı.
Erdoğan, Suudi güvenlik güçlerinin oluşturduğu güvenlik koridoru içerisinde Merve ve Safa tepeleri arasında umre sayını gerçekleştirdi. Daha sonra Suusi Arabistan Konukevine geçen Erdoğan, Kabe’de Türk vatandaşlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da umre yaptı. Erdoğan, Mekke ve Medine'deki programlarının ardından Riyad'a geçerek, Suudi Arabistan Kralı ile görüşecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.