Facebook yüzünden bebeği boğularak öldü

Sosyal medya bağımlılığı ölümlere neden oluyor. Henüz 6 aylık bebeğini küvette unutan İsrailli kadının neden olduğu dehşet 'Bu kadarına da yok artık' dedirtti.

31 Aralık 2018 Pazartesi 12:36
Facebook yüzünden bebeği boğularak öldü






Facebook yüzünden bebeği boğularak öldü

Facebook'ta arkadaşlarının paylaşımlarına yorum yaparken küvette bebeğini unutan anne, 6 aylık çocuğun ölümüne neden oldu. İsrail'de yaşanan bir olay, dünya basınının gündemine oturdu. Bir İngilizle evlenen ve İsrail'de yaşayan 23 yaşındaki Kalya Lynton'un tuvalette Facebook'a bakarken küvete koyduğu 6 aylık bebeği Naomi'yi unuttuğu ve bebeğin boğularak öldüğü ortaya çıktı.

İngiltere'de yayın yapan The Sun'ın haberine göre İsrail'in başkenti Tel Aviv'de çok önemli bir soruşturma nihayet sonuçlandı. Bir İngilizle evlenen ve İsrail'de yaşayan 23 yaşındaki Kayla Lynton'un 6 aylık olan kızı Naomi, geçtiğimiz temmuz ayında hayatını kaybetmişti. Küçük bebeğin ani ölümü İsrail basınında da günlerce yer almıştı. Bu olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında çok önemli bir gerçek ortaya çıktı. Kayla Lynton'un, tuvalete gittiği ve Facebook'a bakarken küvete koyduğu 6 aylık bebeğini unuttuğu saptandı.

BEBEK BOĞULARAK CAN VERDİ

6 aylık kız çocuğu Naomi'nin, dakikalarca sosyal paylaşım sitesi Facebook'a bakan annesi tarafından unutulduğu ve boğularak yaşamını yitirdiği saptandı. Yaşanan olay, "Canavar anne" başlıklarıyla tekrar İsrail basınını yansıdı. Temmuz ayında bebeğin ölümünün ardından hakkında soruşturma açılan ve çocuğuna iyi bakmadığı gerekçesiyle sorgulanan Lynton hafta sonunda gözaltına alındı ve acı gerçek de son gözaltının ardından ortaya çıktı. Canavar anne için suçlu bulunması durumunda 9 yıla kadar hapsi istenebileceği açıklandı. Olay, tüm Avrupa basınında geniş yer buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
reyiz 2019-01-03 06:35:44

günümüzde kadınlar da erkekler de sosyal medya yüzünden en önemli işlerini unuttular. anneliği babalığı unuttuk varsa yoksa boş boş paylaşımlar. anneler babalar çocuklarını sosyal medyadan takip ediyor artık