İdlib'te Rusya çatışmalara katıldığını duyurdu

Terör örgütlerinin cirit attığı, Rusya, ABD, Suriye ordusu ve İran yanlısı milislerinin güç mücadelesi verdiği, Amerika'nın destek verdiği PKK'lı teröristlerin cirit attığı İdlip çevresinde TSK'nın işi zorlaşıyor..

20 Ağustos 2019 Salı 15:56
İdlib'te Rusya çatışmalara katıldığını duyurdu






İdlip'te Rusya çatışmalara katıldığını duyurdu



Bir yanda Suriye rejim güçleri, diğer ABD destekli terör örgütü PKK, İsrail'in el altından kışkırttığı DEAŞ artıkları ile, BAE ve Suud rejiminin milyonlarca dolar destek verdiği silahlı teröristler İdlip çevresini adeta akrep kuyusu haline getirdi. Son olarak Suriye birliklerinin İdlip çevresinede TSK güçleri ile karşı karşıya gelmesinin ardınadan Rusya da bölgede askeri operasyonlara katıldığını açıkladı. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rus askerlerinin de İdlib'deki operasyona katıldığını duyurdu..

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Rus ordusuna bağlı askerlerinin İdlib'de sürdürülen operasyona katıldığı açıklandı.

Son Güncelleme: 14.02.2020 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.