İsrail'de Başbakan konuşurken sirenler çaldı

Seçim konuşması yapmak için kürsüye çıkan Başbakan Netanyahu yükselen siren sesleri yüzünden salonu terk etmek zorunda kaldı..

11 Eylül 2019 Çarşamba 01:20
İsrail'de Başbakan konuşurken sirenler çaldı






İsrail'de Başbakan konuşurken sirenler çaldı


Füze saldırısı uyarısı veren savaş sirenleri, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu seçim konuşması yapmak için çıktığı kürsüden inmesine neden oldru. 
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, seçim kampanyası sırasında uyarı sistemleri sirenlerinin alarm vererek çalması nedeniyle konuşmasını yarıda keserek bölgeden ayrıldı. Netanyahu'nun konuşmasını yarıda kesen füze saldırısı uyarısının ardından Gazze'den Aşkelon ve Aşdod bölgelerine yönelik roketlerin fırlatıldığı iddia edildi. Bazı kaynaklar 5 roketin havada imha edildiğini ileri sürdü.

Roketler savunma sistemleri ile düşmeden imha edildi. Roket saldırısı sebebi ile bölgedeki uyarı sistemleri devreye girerek alarm verdi.
Bu sırada seçim kampanyası kapsamında bölgede katıldığı bir programda konuşma yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, alarm sebebi ile konuşmasını yarıda keserek binayı terk etti.

Son Güncelleme: 11.09.2019 01:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.