Jirinovski balataları sıyıran adam, Jirinovski

Rus televizyon kanalı Rossiya 1'de programa katılan Rus faşist siyasetçi Jirinovski, Türkiye'ye yönelik tehditlerde bulundu. Jirinovski Moskova yönetiminden Türkiye'yi acilen vurmasını istedi

07 Mart 2016 Pazartesi 01:15
Jirinovski balataları sıyıran adam, Jirinovski






Jirinovski balataları sıyıran adam, Jirinovski

Rus faşist siyasetçi Valadimir Jirinovski, Türkiye'nin yok edilmesini, Bulgar ve Yunanlıların Batıdan, Ermeni ve Kürtlerin doğudan acilen işgal etmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye hakkında küstahça açıklamalar yapan sözde siyasetçi Jirinovski'nin sözlerine sunucu bile inanamadı.

Rusya'nın aşırı milliyetçi Liberal Demokrat Partisi başkanı olan Vladimir Jirinovski, ''Türkiye bir an önce bombalanmalı ve işgal edilmeli. Ermeni ve Kürt gruplar doğudan, Bulgar ve Yunan gruplar da batıdan girmeli. Biz hiç bir şeyden korkmamalıyız. Türkiye'yi yok etmeliyiz'' şeklinde saçma sapan sunucunun bile imkan veremediği açıklamalarda bulundu.

Jirinovski Rus medyasında ''faşist'', ''palyaço'' ve ''öcü'' lakaplarıyla anılıyor.
Son Güncelleme: 07.03.2016 01:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.