Silah çekerek suç ortağını psikiyatri kliniğinden kaçırdı

Almanya'nın Kleve kentinde Nadia Lohja (22) adlı kadın, psikiyatri kliniğinde tutulan suç ortağı Sırat Ateş'i (27) silah zoruyla görevlilerin elinden kaçırdı. Polisin verdiği bilgiye göre, çeşitli suçlardan 6,5 yıl hapse mahkum olan ve...

21 Mayıs 2015 Perşembe 21:36
Silah çekerek suç ortağını psikiyatri kliniğinden kaçırdı






Almanya'nın Kleve kentinde Nadia Lohja (22) adlı kadın, psikiyatri kliniğinde tutulan suç ortağı Sırat Ateş'i (27) silah zoruyla görevlilerin elinden kaçırdı. Polisin verdiği bilgiye göre, çeşitli suçlardan 6,5 yıl hapse mahkum olan ve klinikte bağımlılık tedavisi gören Sırat Ateş, elleri kelepçeli halde yanında iki görevli ile klinikten 5 kilometre uzaklıktaki kulak, burun, boğaz KBB uzmanına muayeneye götürüldü. 21 Mayıs perşembe günü saat 13.00'de meydana gelen olayda, eski suç ortağı Nadia Lohja, muayenehanenin girişinde görevlileri silahla tehdit ederek Sırat Ateş'i kaçırmayı başardı.

KÖPEKLİ TİMLER VE HELİKOPTERLER ARIYOR

İkili daha sonra gasp ettikleri bir VW Golf marka otomobille kaçmaya başladı. Goch kenti yakınlarında kaza yapan Sırat Ateş ile Nadia Lohja bu kez otomobili bırakarak ormanlık alana doğru kaçtılar. Ateş ile Lohja ormanda kısa sürede izlerini kaybettirdiler. Köpekli polis timleri, özel harekat timleri ve helikopterlerin katıldığı arama çalışmaları sürüyor. Ayrıca Hollanda polisi de uyarıldı. Polis sözcüsü, ormanlık alanda ağaçlardan ötürü aramaların güçlükle sürdürüldüğünü bildirdi. Özel harekat timleri ise bölgede baskın düzenledikleri bir evde kaçakların izine rastlayamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.