Utanç verici olay: Mültecilerin oteli yandı, alkışlayarak izlediler

Almanya'nın Saksonya eyaletinde sığınmacıların kalacağı otelde çıkan yangını izleyenlerin olayı alkışlayarak gülmeleri büyük tepki çekti.

21 Şubat 2016 Pazar 19:51
Utanç verici olay: Mültecilerin oteli yandı, alkışlayarak izlediler






Almanya'da utan verici olay: Mültecilerin oteli yandı, alkışlayarak izlediler

Almanya'da sığınan mültecilerin kalacağı otelde çıkan yangını izleyenlerin sevinç çığlıkları ve alkışları ülkede büyük tepkiye neden oldu. Sığınmacıların kalacağı otelde çıkan yangını izleyenlerin olayı alkışlayarak gülmeleri büyük tepki çekti.
Almanya'da sığınmacıların kalacağı otelde yangın çıktı, Saksonya Başbakanı Stanislaw Tillich yangını izleyenlerin alkış tutması ve gülmelerini "iğrenç ve çirkin bir hareket" olarak nitelendirdi

Almanya'nın doğusundaki Saksonya eyaletine bağlı Bautzen kentinde sığınmacıların kalması için hazırlanan binanın tamamen yandığı bildirildi. Bina boş olduğu için kimse yaralanmadı. Saksonya Başbakanı Stanislaw Tillich, yaklaşık 300 sığınmacı için hazırlanan binadaki yangını izleyenlerin alkış tutması ve gülmelerini "iğrenç ve çirkin bir hareket" olarak nitelendirdi.

Olay yerine gelen polis, itfaiye erlerinin görevini yapmasına zorluk çıkaran üç kişiyi olay yerinden uzaklaştırdı, iki kişiyi de polise mukavemetten gözaltına aldı.

Polis, olayın kundaklama ve aşırı sağcı saldırı da dahil olmak üzere tüm yönleriyle soruşturulduğunu açıkladı.
Son Güncelleme: 22.02.2016 03:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.