• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GÜVENLİK
  3. Dr. Ekrem Karkaya'nın can verdiği hastanede esrarengiz ölüm
GÜVENLİK
Yayınlanma: 25 Temmuz 2022 - 18:04

Dr. Ekrem Karkaya'nın can verdiği hastanede esrarengiz ölüm

3 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Dr. Ekrem Karkaya'nın can verdiği hastanede esrarengiz ölüm


Dr. Ekrem Karkaya'nın can verdiği hastanede esrarengiz ölüm


Konşa Şehir Hastanesi'nde Dr. Ekrem Karakaya'nın ölümünden 6 gün sonra aynı hastane otoparkında polis memuru başından vuruldu!

Konya Şehir Hastanesi'nde çalışan doktor Ekrem Karakaya'nın görevi başında öldürülmesi tüm yurtta infial yaratmıştı. Karakaya'nın ölümünden yalnızca 6 gün sonra, Konya Şehir Hastanesi'nde MS hastası olan A. S. isimli polis memurunun hastane otoparkında cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi. A. S.'nin ölüm sebebinin intihar mı yoksa cinayet mi olduğu bilinmezken, başhekimlik tarafından hastane çalışanlarına basına demeç verilmemesi konusunda sıkı talimat verildiği de iddia edildi.

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli doktor Ekrem Karakaya, 5 Temmuz'da yaşadığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Hacı Mehmet Akçay adlı saldırgan, kalp ameliyatı olan annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktor Ekrem Karakaya'yı tabancayla vurarak öldürdü. Ekrem Karakaya’nın ölümü tüm Türkiye’de, özellikle sağlık camiasında tepkiye yol açtı. Sağlık çalışanları, yurttaşlar ve sivil toplum örgütleri, ‘Sağlıkta Şiddete Hayır’ sloganıyla günler süren eylemler düzenlediler. Öte yandan, hastanedeki güvenlik zafiyetine yönelik tepkiler de geldi. Saldırgan tabanca ile hastaneye kadar girmiş ve bir doktora defalarca ateş ettikten sonra kendi hayatına son vermişti.

KONYA ŞEHİR HASTANESİ'NDE BİR ÖLÜM DAHA

Konya Şehir Hastanesi’nde çalışan sağlık çalışanları, benzer tehlikeli olayların Konya Şehir Hastanesi’nde sıklıkla meydana geldiğini, güvenlik zafiyetinden dolayı Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve Başhekim Dr. Oğuzhan Gönenç’i sorumlu tuttuklarını söylediler. Olay sonrası jet hızıyla gelen yayın yasağının gerekçesini, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’un kardeşi Halil Koç’un Hakim ve Savcılar Kurulu 1. Daire Başkanı olmasına bağlıyorlardı. Ekrem Karakaya’nın ölümünün üzerinden henüz 16 gün geçmesine rağmen Konya Şehir Hastanesi yeni bir ölüm haberiyle daha sarsıldı.

POLİS MEMURU HASTANE OTOPARKINDA ÖLÜ BULUNDU

Ekrem Karakaya’nın hayatını kaybettiği günden yalnızca 6 gün sonra, 11 Temmuz 2022 tarihinde, Nevşehir Kozaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli A. S. adlı polis memuru, tedavi olmak için Konya Şehir Hastanesi'ne gitti. Multiple Skleroz (MS) hastası olan 40 yaşındaki polis memuru A.S.'nin, nöroloji servisinde tedavisine başlandı. Saat 15.00 sıralarında sigara içeceğini söyleyerek odasından ayrılan A.S.'nin yokluğu 18.00 sıralarında hemşireler tarafından fark edildi.

A. S.'yi odasında bulamayan hemşireler, ilk önce kaçtığından şüphelenerek güvenliğe haber verdi. Güvenlik görevlileri, kamera görüntülerini inceledi. A. S.'nin en son hastane otoparkına indiği ve kameralara tekrar yansımadığı tespit edildi. Bunun üzerine otoparka inen güvenlik görevlileri, polis memurunun araba içerisinde hareketsiz şekilde buldu. İlk müdahale için gelen sağlık görevlileri, polis memurunun başından vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini tespit etti.

'YÖNETİMDEN ÇALIŞANLARA SIKI TALİMAT'

A.S.'nin ölüm sebebinin cinayet mi yoksa intihar mı olduğu bilinmiyor. Olay üzerine yönetimin, hastane çalışanlarına basına bir demeç verilmemesi konusunda sıkı talimatlar verdiği iddia edildi. Hayatını kaybeden polis memuru A. S., 13 Temmuz 2022 tarihinde Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bağlı İlbistan köyündeki Çamlık mezarlığında toprağa verildi. Ekrem Karakaya'nın öldürülmesi ve polis memurunun aynı hastanenin otoparkında ölü bulunması, akıllarda Konya Şehir Hastanesi'nde güvenlik zafiyeti ve ihmal bulunup bulunmadığıyla ilgili soru işareti yarattı.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Viyana'da kaybolan saat İstanbul Beşiktaş'ta bulundu
Viyana'da kaybolan saat İstanbul Beşiktaş'ta bulundu
Furkan Vakfı'na şafak operasyonu | Alparslan Kuytul ve eşi gözaltında
Furkan Vakfı'na şafak operasyonu | Alparslan Kuytul ve eşi gözaltında
Ev kadını 40 yıllık elektrikçi kesildi | Çalarken yakalandı
Ev kadını 40 yıllık elektrikçi kesildi | Çalarken yakalandı
Eski sevgilisinin evini ikinci kez kundakladı
Eski sevgilisinin evini ikinci kez kundakladı
Son Haberler
Mitolojiden İlham Alan Bir Yaz Hikayesi
Mitolojiden İlham Alan Bir Yaz Hikayesi
Ankara’da Mamak'ta çıkan yangına müdahale
Ankara’da Mamak'ta çıkan yangına müdahale
23 Ağustos 2026 haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
23 Ağustos 2026 haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
Ankara’da maden ocağında göçük | 1 işçi can verdi, yaralılar var
Ankara’da maden ocağında göçük | 1 işçi can verdi, yaralılar...
Portakal Suyu Genlerin Çalışma Biçimini Etkileyebilir Mi?
Portakal Suyu Genlerin Çalışma Biçimini Etkileyebilir Mi?
Bu kez Kozlu Kaymakamı devreye girdi | Festival iptal
Bu kez Kozlu Kaymakamı devreye girdi | Festival iptal

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.