• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Dünyanın 50'den fazla ülkesinde Çilek mağazaları var
Ekonomi
Yayınlanma: 01 Temmuz 2024 - 10:02

Dünyanın 50'den fazla ülkesinde Çilek mağazaları var

Bebek, çocuk ve genç odalarında bir dünya markası olan Çilek Mobilya, 5 kıtada 50’den fazla ülkede, 500’den fazla satış noktasında dünya çocuklarıyla buluşmaya devam ediyor.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Dünyanın 50'den fazla ülkesinde Çilek mağazaları var


Dünyanın 50'den fazla ülkesinde Çilek mağazaları var

  Çilek bugün, bebek, çocuk ve genç odalarına odaklanmış ve kendi alanında tek ve rakipsiz bir Türkiye markası olarak yoluna devam ediyor. 

 

Çocukların ve gençlerin hayallerine ilham veren özgün mobilya tasarımlarıyla bir dünya markası olan Çilek, 50 yıllık mobilya tecrübesi, bebek, çocuk ve genç mobilyalarındaki 28 yıllık uzmanlığı ile özgün tasarımları, heyecan veren mağazaları ve yenilikçi pazarlama faaliyetleri ile yurt içinde ve yurt dışında yeni mağazalar açmaya devam ediyor. 

 

Dünyanın her yerinde, her zaman aynı konseptte

Çilek’te kullanıcılarına en fonksiyonel, en güvenli, en kaliteli olanı sunmak ve dünyanın her yerinde, her zaman aynı olmak misyonuyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Çilek Mobilya CEO’su Muzaffer Çilek, “Çocukların düşlerini büyütmek ve onları mutlu bir geleceğe hazırlamak adına 1996 yılında İnegöl’deki uzun soluklu yolculuğumuza başladık. Kurulduğumuz ilk günden itibaren misyonumuzu belirledik ve bu topraklardan çıkan bir Türkiye markası olarak, Çilek Odalarını tüm dünya çocuklarıyla buluşturmayı hedefledik. Mobilya sektöründeki uzun yıllarda oluşan tecrübemiz, yenilikçi bakış açımız ile her daim tasarım ve üretimdeki özgün yaklaşımımız doğrultusunda çevreye duyarlı olarak üretim ve malzeme seçimimiz vardır. Ayrıca bebek ve çocuk mobilyalarında en güvenli mobilyaları tasarlayarak uluslararası alanda belgelendirerek, global pazarda çocuk ve genç odaları alanında sektörde fikir lideri ve tabi ki birçok ülkede en beğenilen çocuk markası olmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu. 

 

Çilek, 5 kıtada 50’den fazla ülkede, 500’den fazla satış noktasında

İlk ihracatlarını 1996 yılında Ukrayna’ya yaptıklarını ve ilk yurt dışı franchise mağazalarını ise Malta'da açtıklarını sözlerine ekleyen Çilek, “İlk 10 yılımızda 44 ülkeye ihracat yapar hale geldik ve ülkemizde mobilya ihracatında birkaç kez şampiyon olduk. Yine aynı dönem 2 bininci tırımızı İsviçre'ye yollama başarısı gösterdik. Bugün aralarında ABD, İsviçre, Japonya, Yunanistan, Almanya, Rusya, Kazakistan, Avustralya, Suudi Arabistan ve Fas’ın da bulunduğu 50'den fazla ülkede 500'ü aşkın satış noktasıyla dünya çapında bir markaya dönüşmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

 

Dünya Bankası, Çilek’i Türkiye’nin dünyaca tanınmış markaları arasında gösterdi

Muzaffer Çilek, “Dünya Bankası’nın 2014 yılında bizi ülkemizin dünyaca tanınmış markalarından biri olarak göstermesinin gururunu yaşadık. Dünyanın farklı ülkelerinde şirket, ofis, depo ve mağazalar açmaya devam ederken, yurt içinde ve yurt dışında markamızın pazarlama ve iletişim faaliyetlerine hız vermeye ve bu sayede dünya çocuklarına Çilek Odalarını ulaştırarak onları mutlu etmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Türk müteahhitler devler liginde 48 firma ile dünya ikincisi
Türk müteahhitler devler liginde 48 firma ile dünya ikincisi
Kurucu Ortak Ayrılığında Fikri Mülkiyet Hakları Nasıl Korunmalı?
Kurucu Ortak Ayrılığında Fikri Mülkiyet Hakları Nasıl Korunmalı?
İş yerinde sessiz kriz | Psikolojik taciz
İş yerinde sessiz kriz | Psikolojik taciz
Puratos Türkiye’nin Yadigâr Buğdaylar Yolculuğunda Üçüncü Hasat
Puratos Türkiye’nin Yadigâr Buğdaylar Yolculuğunda Üçüncü Hasat
Son Haberler
Mitolojiden İlham Alan Bir Yaz Hikayesi
Mitolojiden İlham Alan Bir Yaz Hikayesi
Ankara’da Mamak'ta çıkan yangına müdahale
Ankara’da Mamak'ta çıkan yangına müdahale
23 Ağustos 2026 haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
23 Ağustos 2026 haftanın kitap yorumları | Özkan Saçkan inceledi
Ankara’da maden ocağında göçük | 1 işçi can verdi, yaralılar var
Ankara’da maden ocağında göçük | 1 işçi can verdi, yaralılar...
Portakal Suyu Genlerin Çalışma Biçimini Etkileyebilir Mi?
Portakal Suyu Genlerin Çalışma Biçimini Etkileyebilir Mi?
VIP'ler evlerinde de tehdit altında
VIP'ler evlerinde de tehdit altında

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.