118 okul birincisine bilgisayar hediyesi

GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, ilçedeki 118 okulun birincisi olan öğrencileri dizüstü bilgisayar hediye ederek ödüllendirdi. Okul birincisi öğrencilerin ödüllendirildiği ve Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde...

12 Haziran 2015 Cuma 19:05
118 okul birincisine bilgisayar hediyesi






GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, ilçedeki 118 okulun birincisi olan öğrencileri dizüstü bilgisayar hediye ederek ödüllendirdi.
Okul birincisi öğrencilerin ödüllendirildiği ve Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bürokratlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, okullarını birincilikle bitiren öğrencileri teşvik için ödüllendirdiklerini söyledi. Tahmazoğlu, öğrencileri önemsediklerini ve bu kapsamda 12 bin öğrenciyi yıl içerisinde şehitler diyarı Çanakkale'ye götürdüklerini hatırlattı ve yeni ders yılında da 10 bin öğrencinin yapılacak seferler ile Çanakkale'yi görme fırsatı yakalayacağını kaydetti.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da uygulamanın sevindirici olduğunu ve öğrenciler arasındaki rekabeti artıracağını belirterek Tahmazoğlu'nu kutladı.
Yapılan konuşmaların ardından ilçe merkezindeki ilkokul, ortaokul ve liselerini birinci olarak tamamlayan 86 kız ile 32 erkek öğrenciye dizüstü bilgisayarları dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.