Digitürk faturası olanlar dikkat | Ödemeden önce arayın

Digiturk, spor paketi olan üyelerine verdiği ücretsiz eğlence içeriği izleme hakkının yanı sıra şimdi, erteleme hakkı da tanıdı.

06 Nisan 2020 Pazartesi 23:22
Digitürk faturası olanlar dikkat | Ödemeden önce arayın






Digitürk faturası olanlar dikkat | Ödemeden önce arayın



Koronavirüs iptal edilen spor karşılaşmalarının ücretini peşin peşin tahsil ettiği için on binlerce abonesinin tepkisiyle karşılaşan Digiturk, nihayet geri adım attı. Digitür, abonelerinden tahsil ettiği, ancak spor kulüplerine ödemediği milyonlarca lirayı kasasına aktarmaya hazırlanırken sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkilerin ardından bugün bir açıklama yaparak spor paketi üyelerine yeni seçenek sunduğunu duyurdu. Ancak şirket bu durumu tüm spor abonelerine otomatik uygulamak yerine başvuru yapma şartını getirdi. Şirkete haftalardır yüksek abone ücreti ödeyen kullanıcıların durumu ise belirsizliğini koruyor.

İYİGUNLER.NET OKURLARI İSYAN ETMİŞTİ

Digitürk'ün vermediği hizmetin bedelini abonelerinden istemesi, Türkiye'de ilk kez iyigunler.net sayfalarında yer almış, sosyal medyada geniş yankı bulmuştu.

iyigunler.net haberi okurlarına böyle duyurmuştu

İzlemediği futbol maçlarının bedelini ödemeyi sürdürmek isteyen Digitürk kullanıcıları abonelik ücretini şirketin hesabına yatırmaya devam edecek, ancak almadığı hizmetin bedelini ödemek istemeyenlerin, şirketin internet sayfasına girerek başvuru yapması gerekiyor.
 

DİGİTÜRK'TEN AÇIKLAMA GELDİ 

Bugünden itibaren Digiturk spor paketi üyeleri, alt paket üzerinden fatura ödeyebilecek. Böylece, spor karşılaşmalarının ertelendiği bu dönemde, spor içeriği için yaptıkları ödemeyi 2 ay boyunca dondurarak maddi yüklerini önemli ölçüde hafifletebilecekler. Taahhütlerini 2 ay uzatarak bu imkandan yaralanmak isteyen Digiturk üyelerinin müşteri hizmetlerini arayıp başvurması yeterli olacak. Digiturk müşteri hizmetleri ekibi, bu imkandan yararlanmak isteyen üyelere farklı öneriler de sunarak kendileri için en uygun seçeneği tercih etmelerini sağlayacak.

Spor paketi üyelerine sunulan bu yeni imkan, Digiturk’ün iki hafta önce toplumsal dayanışma amacıyla mevcut üyelerine ve yeni üye olacaklara sunduğu fırsatların bir devamı niteliğinde. Digiturk birkaç gün önce, ertelenen spor müsabakaları yeniden başlayana kadar, tüm dizi ve film kanallarını spor paketi üyelerinin ücretsiz erişimine açmış, eğlence içeriklerine de daha fazla üyenin erişmesini sağlamıştı. Ayrıca beIN CONNECT'e yeni üye olan herkese tüm eğlence içeriklerini 1 ay boyunca ücretsiz izleyebilme hakkı tanımıştı. Digiturk'ün bu zorlu dönemde üyelerine sunduğu tüm imkanlar, Türkiye’nin en iyi içeriğine benzersiz erişim fırsatı sağlıyor.

beIN MEDIA GROUP ve Digiturk CEO'su Yousef Al-Obaidly, konuya ilişkin açıklamasında, “Herkes için oldukça zorlu geçen ve yayıncılık endüstrisini pek çok sektörden daha fazla etkileyen bu dönemde, Türkiye'deki üyelerimizi önceliklerimiz arasında ilk sıraya koyarak onlara, elimizden gelenin en iyisini sunuyoruz. Bugün açıkladığımız paket dondurma hakkı ve daha önce açıkladığımız eğlence içeriğine daha fazla ve ücretsiz erişim gibi imkanlar, üyelerimize farklı seçenekler sağlıyor. İyi günlerde olduğu kadar kötü günlerde de üyelerimizin yanında olmak istiyoruz. Teknik servislerimiz ve bayilerimiz bu zorlu dönemde üyelerimize kesintisiz hizmet vermek için büyük bir özveriyle, onların güvenliği ve rahatı için tüm tedbirleri alarak çalışmaya devam ediyorlar. Ayrıca, tüm Digiturk ailesi ile gurur duyuyorum; çünkü Türk futbolu başta olmak üzere dünyanın önde gelen spor organizasyonları tamamen durmuşken üyelerimize, mümkün olan en iyi içeriği mümkün olan en iyi fiyatlarla sunmak için kimse onlar kadar hızlı hareket edemezdi” dedi.

Evden çalışma ve sokağa çıkma kısıtlamaları gibi zorluklara rağmen Digiturk personeli, popüler spor programları ve özel röportajlarla birlikte sezonun en çok izlenen Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Serie A, Ligue 1 ve Euroleague karşılaşmalarının tekrarlarını beIN SPORTS kanallarından yayınlanmak için 24 saat kesintisiz çalışmaya devam ediyor. Digiturk ayrıca, özel spor programlarının yanı sıra dizi, film, belgesel, yaşam ve çocuk programları ile eğlence içeriği pazarında da liderliğini sürdürüyor ve zengin televizyon izleme deneyimi sunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.