• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Eva Herzigova "Fakirsen güzelllik beş para etmiyor"
Magazin
Yayınlanma: 06 Kasım 2018 - 09:15

Eva Herzigova "Fakirsen güzelllik beş para etmiyor"

Model Eva Herzigova Fakilerin güzelliklerinin beş para etmediği bir dünyada yaşadığımızı söyledi.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Eva Herzigova "Fakirsen güzelllik beş para etmiyor"
Eva Herzigova 'Fakirsen güzelllik beş para etmiyor'

    Model Eva Herzigova Fakilerin güzelliklerinin beş para etmediği bir dünyada yaşadığımızı söyledi.Eski model Eva Herzigova’nın tespiti moda dünyasında büyük yankı uyandırdı.Çek model Eva Herzigova (45), bir elektrikçinin kızı olarak dünyaya gelmişti. Modellik kariyerine 16 yaşında başlamıştı. Ajansların dikkatini çekince Paris’e çağrılmış ve 1990’lar podyumlarına damga vuran yıldızlardan biri olmuştu.O yıllarda podyumlarda Herzigova gibi alt gelir seviyesinden keşfedilen modeller parlıyordu.

   Ajanslar en sıradışı ve çarpıcı güzellikte model bulmak için alışveriş caddelerinde turluyordu.Herzigova, önceki gün yeni nesil modellerle ilgili “Modellik benim zamanımda potansiyel sahibi fakir ve güzel kızlar için bir çıkış yoluydu. Bugün ajanslar, varlıklı ailelerden gelen kızların peşine düşüyor” dedi.“Modellik tamamen iyi bağlantılara sahip zengin kızların tekeline girdi” diyen Herzigova’nın bu tespiti ses getirdi.Bugün, podyumlarda baş mankenlik görevi artık yalnızca ünlü ve milyoner ailelerin çocuklarına veriliyor.

Eva Herzigova kimdir?

Eva Herzigova, 1973 doğumlu, Çek asıllı top model ve oyuncu. Paris‘in ünlü model ajansı Madison tarafından keşfedilmesinin ardından kısa bir süre içinde Paris, Milano, New Yorkgibi moda merkezlerinin en aranılan modeli haline geldi.

10 Mart 1973 tarihinde Çek Cumhuriyeti’nin kuzey bölümündeki dağlık bir kasaba olan Litvinov’da dünyaya, maden işçisi bir baba ve sektreter bir annenin çocuğu olarak gelen Eva, kariyerine 1989’da 16 yaşındayken Prag’da kazandığı bir modellik yarışmasıyla başladı.Paris’e gelmesinden hemen sonra çok ünlü bir süper model olan Herzigova, 1992 senesinde, Guess Jeans reklamlarında boy gösterdiği ve Ellen von Unwerth’in çekimlerini yaptığı reklam kampanyasıyla model dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı. “90’ların Marlyn’i” başlığıyla Marie Claire’e haber oldu. Victoria’s Secret markasının, “Sports Illustrated” kataloğu çekimlerine de çağırılan ve Temmuz 1994’te Elle Dergisi&gova, Wonderbra reklamlarıyla ününe ün kattı.

Eylül 1996’da Bon Jovi grubunun bateristi Tico Torres ile evlenen Herzigova, Haziran 1998’de boşandı. 2000 senesinden beri Maverick Records’un CEO’su Guy Oseary ile ilişkisi olan Herzigova’nın son zamanlarda, televizyon sunucusu ve haberci Jeremy Clarkson ile yeni bir ilişkiye başladığı düşünülmekte.

    Playboy Dergisi’nin 2004 Ağustos sayısı için soyunan Herzigova, 2006 yılı Kış Olimpiyatları açılış töreninde Venüs oldu.

Beyaz perdeye, bir Jean-Marie Poire filmi olan ve Gerard Depardieu ile birlikte rol aldığı, 1995 yapımı, “Les Anges Guardiens” ile adım atan Herzigova, Ellen von Unwerth’in 1992 yapımı İnferno adlı TV filminde de oynadı. Herzigova ayrıca 1998’de “L’ Amico del Cuore“, 2000’de “Just for the Time Being” ve 2004’te de “Modigliani” filmlerinde rol aldı.Çekçe haricinde, Rusça, İngilizce ve Fransızca konuşabilen manken, Paris’te yaşamaktadır.

Ata binmek sinemaya gitmek ve Harley-Davidson motosikletini kullanmak gibi hobileri arasında, kilden çömlekler yapmak da bulunan Herzigova bir röportajında, kille oynarken gerçek dünyadan uzaklaşarak kendini hayal gücüne teslim ettiğini ve bunun onu çok rahatlattığını ifade etti.

Haberler

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Yiğit Eryendi'nin 'Turned Angels' koleksiyonu Valencia'da
Yiğit Eryendi'nin 'Turned Angels' koleksiyonu Valencia'da
Nazan Öncel okul yolunda mahsur kaldı
Nazan Öncel okul yolunda mahsur kaldı
Murat Boz'dan yardım çağrısı | Stüdyoyu sel bastı, ekip mahsur kaldı
Murat Boz'dan yardım çağrısı | Stüdyoyu sel bastı, ekip mahsur kaldı
Türk müziğinin efsane ismi Alpay hayatını kaybetti
Türk müziğinin efsane ismi Alpay hayatını kaybetti
Son Haberler
Borsa İstanbul'da yılın en büyük kaybı
Borsa İstanbul'da yılın en büyük kaybı
6 ilde siber suç operasyonu | 22 şüpheli gözaltında
6 ilde siber suç operasyonu | 22 şüpheli gözaltında
Son Anket | Yeni Parti, AK Parti'yi geçti
Son Anket | Yeni Parti, AK Parti'yi geçti
Yaya geçidinde iki öğretmene çarpan otomobil dehşeti yaşattı
Yaya geçidinde iki öğretmene çarpan otomobil dehşeti yaşattı
Vertigo Hastaları Nelere Dikkat Etmeli?
Vertigo Hastaları Nelere Dikkat Etmeli?
PKK'lı teröristlere Amerikan koruması geldi
PKK'lı teröristlere Amerikan koruması geldi

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.