• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. F İstanbul kapılarını ihracat için açıyor
Ekonomi
Yayınlanma: 09 Temmuz 2024 - 08:55

F İstanbul kapılarını ihracat için açıyor

Geçen yıl yüzde 76 büyüme kaydeden fuar, bu yıl hedeflerini daha da ileriye taşıyarak 96’dan fazla ülkeden 15 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiyi Türkiye'nin ihracatına katkı sağlamak için F İstanbul’da ağırlayacak.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
F İstanbul kapılarını ihracat için açıyor

F İstanbul kapılarını ihracat için açıyor

Türkiye'nin en kapsamlı gıda endüstrisi fuarı olan F İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı, katılımcı firmaları dünyanın dört bir yanından gelen binlerce uluslararası alıcıyla buluşturacak. Geçen yıl yüzde 76 büyüme kaydeden fuar, bu yıl hedeflerini daha da ileriye taşıyarak 96’dan fazla ülkeden 15 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiyi Türkiye'nin ihracatına katkı sağlamak için F İstanbul’da ağırlayacak. 

F İstanbul; Türkiye'nin yanı sıra Çin, Hindistan, İran, Mısır, Türkmenistan, Özbekistan gibi 20'den fazla ülkeden katılımcı olan firmaların yetkilileri ile birebir görüşme ve yeni tedarikçiler ile buluşma imkânı da sunacak. F İstanbul Gıda İhracat Fuarı, ülkemizin ihracatını artırarak ülke ekonomisine önemli bir katkı sunmaktadır. Sektör temsilcilerinin ulaşamadıkları yeni pazarlara ulaşılmasına, yeni ülkelerle ticari iş birlikleri yapmalarına ve dünya çapında marka bilinirliğini arttırmaya olanak sağlayan F İstanbul Gıda İhracat Fuarı sektörün tüm paydaşlarını tek çatı altında birleştiriyor.

TİCARET HACMİNİ GÜÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYOR

F İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı, çeşitli sektörlerden firmaların ürün ve hizmetlerini sergileme, yeni iş bağlantıları kurma ve mevcut ilişkileri güçlendirme imkanı sunarak ulusal ve uluslararası ticaretteki yerini koruyarak güçlendirmeyi hedefliyor. 

Türkiye'de organize edilen; işlenmiş gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri, gıda işleme ve ambalaj endüstrisi dahil gıda sanayisinin tüm paydaşlarının katılımı ile gerçekleşecek geniş kapsamlı fuar olan F İstanbul’da firmalar, üretim konularına göre farklı salonlarda katılım ile ürünlerini sergileyecek. Fuar, eş zamanlı olarak gerçekleşen 5 farklı bölüme ev sahipliği yapacak; Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı (Hol 2-4a), Kuru & Sert Kabuklu Meyveler ve Atıştırmalık Ürünler Fuarı (Hol 2), Bisküvi, Çikolata ve Şekerli Ürünler Fuarı (Hol 8), Gıda ve İçecek Üretim Teknolojileri, Ambalaj ve Katkı Maddeleri Fuarı (Hol 6-7), Market ve Mağaza Ekipmanları Fuarı (Hol 4b).

Madonna, Elton John, Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdulaziz Al Saud , Almanya Eski Başbakanı Angela Merkel, Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin'e yemek yapan, Dünya çapında 1500'den fazla kupa ve ödülün sahibi Thomas Gugler açılış günü F İstanbul’da olacak.  F İstanbul 2024, 19 ülkenin resmi katılım yaptığı bir fuar olup, birçok ülkenin destek programında yer alıyor. T.C. Ticaret Bakanlığı, Türk katılımcılarına ise yüzde 50'ye varan devlet desteği sunuyor. F İstanbul Gıda İhracat Fuarı, Türkiye'nin gıda endüstrisini ileri taşıyacak, yenilikleri teşvik edecek ve ihracat potansiyelini artıracak önemli bir etkinlik olarak öne çıkarken, Türk gıda sektörünün uluslararası alanda daha da güçlenmesine de katkı sağlayacak.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İktidardan yandaşa Seydişehir'de en havalı kıyak
İktidardan yandaşa Seydişehir'de en havalı kıyak
Moda endüstrisi ABD ve İngiltere’ye çıkarma yapacak
Moda endüstrisi ABD ve İngiltere’ye çıkarma yapacak
 TAÇ'tan Kız Çocuklarının Eğitimine Destek
 TAÇ'tan Kız Çocuklarının Eğitimine Destek
Rüşvet ve yolsuzluk kara para kapsamında
Rüşvet ve yolsuzluk kara para kapsamında
Son Haberler
Yapay zeka müzik birliklerini birleştirdi
Yapay zeka müzik birliklerini birleştirdi
NASA, uydu görüntüleriyle adınızı yazıyor
NASA, uydu görüntüleriyle adınızı yazıyor
Otokar'dan AB İçin Stratejik Savunma Sanayii Yatırımı
Otokar'dan AB İçin Stratejik Savunma Sanayii Yatırımı
Nisan ayı son haftası kitap yorumları
Nisan ayı son haftası kitap yorumları
İktidardan yandaşa Seydişehir'de en havalı kıyak
İktidardan yandaşa Seydişehir'de en havalı kıyak
EY: İş gücü yönetiminde yenilikçi yaklaşımlar açığa çıkıyor
EY: İş gücü yönetiminde yenilikçi yaklaşımlar açığa çıkıyor

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.