Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı - lacivertlilerde gıda zehirlenmesi geçiren Serdal Kesimal'in, geceyi Universal Çamlıca Hastanesi'nde geçirdiği ifade edilirken, bu futbolcu antrenmana katılmadı.
Fenerbahçe'nin Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı - lacivertliler, ısınma hareketlerinin ardından şut çalışması ve dar alanda maç yaptı. Çift kale maçta Semih, attığı şık golle formda olduğunu gösterdi.
Antrenmana gıda zehirlenmesi geçiren Serdar Kesimal'ın yanı sıra tedavileri süren Mehmet Topuz ve Sezer katılmazken, Caner ile kaleci Serkan Kırıntılı bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.
Rahatsızlığı nedeniyle iki gündür antrenmanda yer almayan Özer ise bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Bu arada Emre Belözoğlu, top kapma çalışmasının ardından antrenmanı yarıda bırakarak tesislere girdi.
Öte yandan gıda zehirlenmesi nedeniyle geceyi Universal Çamlıca Hastanesi'nde geçiren Serdar Kesimal'ın bugün taburcu olacağı bildirildi.








