• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe'de Eljif Elmas imzayı attı
Spor
Yayınlanma: 28 Eylül 2017 - 15:44

Fenerbahçe'de Eljif Elmas imzayı attı

Sarı-lacivertli kulüp, Eljif Elmas ile basın önünde sözleşme imzaladı.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Fenerbahçe'de Eljif Elmas imzayı attı
İSTANBUL

Fenerbahçe'nin Makedon ekibi Rabotnicki'den transfer ettiği genç oyuncu Eljif Elmas, basın önünde resmi sözleşmeye imza attı.

Eljif Elmas, Ülker Stadı'nda kulüp asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun da katıldığı törende kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Törende, Eljif Elmas'ın babası ve kardeşi de hazır bulundu.

Eljif Elmas için görüşmelere temmuz ayında başladıklarını aktaran Mosturoğlu, transfer döneminin sonlanmasının ardından neticeye ulaşabildiklerini hatırlatarak, 'Bu imzanın oyuncumuza ve Fenerbahçe'ye hayırlı olmasını diliyoruz. Onunla görüştüğümüzde 18 yaşından küçüktü. Bu hafta içinde 18 yaşını tamamladı. Bizim için çok önemli ve çok uğraşılmış bir transfer.' diye konuştu.

Futbol takımı idari menajeri Hasan Çetikaya'ya özellikle teşekkür eden Mosturoğlu, 'Hasan Çetinkaya'nın çok emeği var. Önemli Avrupa kulüplerinin talip olduğu, almaya yakın oldukları bir oyuncudu ve o noktadan Fenerbahçe'ye geldi. Hasan Beyin emeği çok önemli. Babasına da çok teşekkür ediyoruz. Bizi tercih etmelerinde önemli katkıları oldu. Tarih onu yazacaktır diye düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

Eljif: 'Çok iyi işler yapmak istiyorum'

Sarı-lacivertli ekibin genç yıldız adayı Eljif Elmas, yaşadığı mutluluğu dile getirerek, 'Böyle büyük bir kulübe, aileye geldiğim için çok mutluyum. Fenerbaçe çok büyük bir kulüp. İnşallah uzun yıllar Fenerbahçe'de kalırım. Çok iyi işler yapmak istiyorum. Bu sene de inşallah şampiyonluk yaşarız.' şeklinde konuştu.

Transferinin geç gerçekleşmesi nedeniyle ocak ayından önce forma giyemeyeceği hatırlatılan genç oyuncu, 'Benim için problem yok. Çalışacağım ve ocak ayında forma giymeye başlayabileceğim.' derken, 'Teknik direktörümüz Aykut Kocaman ile konuştuk. Her şeyin iyi olacağını söyledi.' değerlendirmesinde bulundu.

Transferinde eski sarı-lacivertli basketbolcu Pero Antic'in payını hatırlatan Eljif, 'Pero Antic benim çok iyi arkadaşım oldu. Bana Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp oduğunu söyledi. Geldiğimde ne kadar büyük olduğunu göreceğimi söyledi. Babamın pastanesinde konuştuk. Her şeyin en iyisini söyledi Fenerbahçe için. Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en iyisi olduğunu zaten önceden de biliyordum.' yorumunu yaptı.

İmza töreninin ardından Eljif Elmas, babası ve kardeşini de yanına alarak, Şekip Mosturoğlu ile basın mensuplarına poz verdi.

Mehmet Fatih Duman Muhabir: 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İBB’den amatör spor kulüplerine malzeme desteği
İBB’den amatör spor kulüplerine malzeme desteği
İzmir’de büyük plaj voleybolu heyecanı | 32 Avrupa ülkesi Foça’da buluşacak
İzmir’de büyük plaj voleybolu heyecanı | 32 Avrupa ülkesi Foça’da buluşacak
Filenin Sultanları Akdeniz Şampiyonu oldu
Filenin Sultanları Akdeniz Şampiyonu oldu
Roni Kolukısayan, Riskli Hastalıklarla Mücadele Eden Çocuklar İçin Dağları Aşıyor
Roni Kolukısayan, Riskli Hastalıklarla Mücadele Eden Çocuklar İçin Dağları Aşıyor
Son Haberler
İstanbul'da sel felaketi 2 can aldı
İstanbul'da sel felaketi 2 can aldı
Antalya ve çevresini yağmur, fırtına ve hortum vurdu
Antalya ve çevresini yağmur, fırtına ve hortum vurdu
Sağanak sonrası elektrik faciası, 14 yaşındaki Fatih can verdi
Sağanak sonrası elektrik faciası, 14 yaşındaki Fatih can verdi
Nazan Öncel okul yolunda mahsur kaldı
Nazan Öncel okul yolunda mahsur kaldı
Murat Boz'dan yardım çağrısı | Stüdyoyu sel bastı, ekip mahsur kaldı
Murat Boz'dan yardım çağrısı | Stüdyoyu sel bastı, ekip mahsur...
Öpüşmek için koşa koşa film setine gitmiş
Öpüşmek için koşa koşa film setine gitmiş

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.