• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. KÜLTÜR - SANAT
  3. Geleceğin Yıldız Solistlerini İş Sanat'ta Alkışlıyoruz
KÜLTÜR - SANAT
Yayınlanma: 13 Ocak 2026 - 23:29

Geleceğin Yıldız Solistlerini İş Sanat'ta Alkışlıyoruz

İş Sanat’ın gelecek vadeden yeteneklere destek olmayı amaçlayan Parlayan Yıldızlar konserleri iki genç sanatçı ile devam ediyor.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Geleceğin Yıldız Solistlerini İş Sanat’ta Alkışlıyoruz

Geleceğin Yıldız Solistlerini İş Sanat’ta Alkışlıyoruz 

19 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.30’da düzenlenecek konserde Ozan Ali Bilgili (klarinet) ve Derin Zehra Erdem (piyano) sahnede olacak. Bilgili, Saint-Saëns’ın Klarinet Sonatı ile Messager’nin Solo de Concours’unu seslendirecek. Erdem’in repertuvarında ise Bach, Mendelssohn ve Rachmaninoff’un eserleri yer alacak.

OZAN ALİ BİLGİLİ, klarinet

2008 yılında Ankara’da doğan Ozan Ali Bilgili, 2018 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı yetenek sınavını başarıyla geçerek Tolga Yüksel ile klarinet çalışmalarına başladı. Bunun yanında Selin Gürol ve Bora Akyol ile de çalıştı.

Hacettepe Üniversitesi Gençlik Senfoni Orkestrası, Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası ve Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi Gençlik Senfoni Orkestrası’nda yer alan Bilgili, 2024 yılında Hacettepe Gençlik Senfoni Orkestrası’yla Prof. Burak Tüzün yönetiminde konserde solist olarak sahneye çıktı, 2025 yılında ise bu orkestranın solistlik sınavını geçti.

Düzenli olarak çeşitli dinleti, oda müziği, orkestra ve sınıf konserlerinde yer alan genç sanatçı, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi’ndeki eğitimine Ekrem Öztan ile devam etmektedir.

DERİN ZEHRA ERDEM, piyano

Derin Zehra Erdem, 2008 yılında Ankara’da doğdu. 2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’na kabul edildi. 

2023 yılında Uluslararası ADS Gülsin Onay Piyano Yarışması’nda Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. 2024 yılında 5. Uluslararası “Adana Rhapsody” Piyano Yarışması’nda (Birincilik Ödülü verilmeyen) “C Kategorisi”nde İkincilik Ödülü’nü kazandı. 2025 Mart’ında ENKA Sahne Gala Konseri’nde yer alan genç piyanist, Mayıs’ta ise Uluslararası IPPA Conero Piyano Yarışması’nda İkincilik Ödülü kazandı. 

Katıldığı ustalık sınıfı çalışmalarında Gülsin Onay, Gökhan Aybulus, Andrei Pisarev, Emre Şen, İbrahim Yazıcı, Martina Frezzotti, Mitra Kotte ve Pablo Galdo gibi ünlü piyanistlerle çalışma fırsatı bulan Erdem, eğitimine halen Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda Sanem Berkalp ile devam ediyor.

Ücretsiz düzenlenen Parlayan Yıldızlar konserleri için Biletix’ten rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Geçtiğimiz sezonun Parlayan Yıldızlar konserlerinde yer alan genç müzisyenlerin performanslarından kısa videoları, İş Sanat’ın YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Macar Kültür Merkezi'nde önemli konferans
Macar Kültür Merkezi'nde önemli konferans
Podyumda ünlüler fırtınası | 1 milyon kristal taşla Türk Bayrağı
Podyumda ünlüler fırtınası | 1 milyon kristal taşla Türk Bayrağı
124 Yıllık Başyapıt 6 Şubat Anısına Çalınacak
124 Yıllık Başyapıt 6 Şubat Anısına Çalınacak
Müzelerde Çocuklara Özel Sanat Buluşmaları
Müzelerde Çocuklara Özel Sanat Buluşmaları
Son Haberler
Siemens’ten 2026 mali yılına güçlü başlangıç
Siemens’ten 2026 mali yılına güçlü başlangıç
İstanbul itfaiyesine 578 taze kan
İstanbul itfaiyesine 578 taze kan
Türkiye'nin, yangınla mücadele teknolojileri Hannover’de
Türkiye'nin, yangınla mücadele teknolojileri Hannover’de
Temu, WhaleCo ile gümrük engelini aşıyor
Temu, WhaleCo ile gümrük engelini aşıyor
Vücutta en hızlı yaşlanan organ omurga
Vücutta en hızlı yaşlanan organ omurga
Keman Virtüözü Elvin Hoxha Ganiyev, Tiran'da sahne alacak
Keman Virtüözü Elvin Hoxha Ganiyev, Tiran'da sahne alacak

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.