AVM'de yabancı dişçi skandalı | Stand kurdu, diş bakımı yaptı

Bahçelievler'de bulunan Metropol AVM'nin içinde stant açarak diş temizliği yapan kişiyle diş hekimliği öğrencisi arasında tartışma çıktı.

29 Mart 2022 Salı 17:08
AVM'de yabancı dişçi skandalı | Stand kurdu, diş bakımı yaptı






AVM'de yabancı dişçi skandalı | Stand kurdu, diş bakımı yaptı


Zar zor Türkçe konuşan genç bir kadın, Metropol AVM'de kurduğu diş bakım standı duyarlı bir genç kızın tepkisi sonucu kaldırıldı. Diş Hekimliği Öğrencisi genç kız karşılaştığı standın görüntüsünü çekerken yabancı uyruklu kişilerin fiziki saldırısına uğradı.

Lübnanlı olduğu sanılan kişilerin, İstanbul'un en işlek AVM'lerinden birinde nasıl stand kurduğu, nasıl cerrahi müdahalede bulunduğu sorularına ise henüz bir yetkili açıklık getirmedi.

İstanbul Bahçelievler'de bulunan bir AVM'de diş hekimi olmayan yabancı uyruklu kişilerce stant açılarak 'diş bakımı' yapıldı.

Dün saat 15.30 sıralarında AVM'den çıkmak üzereyken standı fark eden diş hekimliği 3. sınıf öğrencisi, stant açan kişilerle tartıştı.

Sosyal medya hesabından videoyu paylaşan diş hekimliği öğrencisi, standı görüntüleyince, çalışanların tepkisiyle karşılaştığını kaydetti. Görüntülerde öğrenci "Doktor musunuz? Çalışma izniniz var mı?" diye sorarken, stanttaki kadının telefonuyla arama yapmaya çalıştığı görülüyor. 

Diş hekimliği öğrencisi görüntülerde yer almayan anlarda ise gelen yabancı uyruklu kişilerden birinin videoyu silmesini istediğini, silmeyince de telefonu elinden alarak üzerine yürüdüğünü iddia etti. Yine öğrencinin iddiasına göre yabancı uyruklu kişi, güvenlik görevlileri geldiği zaman telefonu geri verdi. 

Son Güncelleme: 31.03.2022 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.