Bilgisayar Mühendisi, girdiği bunalım sonrasında canına kıydı

İZMİR, () - İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde oturan ve psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Bilgisayar Mühendisi 47 yaşındaki Serkan Pekel, kendisini 11'inci kattan atıp intihar etti. Pekel'in daha önce de intihar amaçlı olarak kendisini...

23 Mayıs 2015 Cumartesi 16:18
Bilgisayar Mühendisi, girdiği bunalım sonrasında canına kıydı






İZMİR, () - İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde oturan ve psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Bilgisayar Mühendisi 47 yaşındaki Serkan Pekel, kendisini 11'inci kattan atıp intihar etti. Pekel'in daha önce de intihar amaçlı olarak kendisini evin bir odasına kilitlediği belirtildi.
Olay, saat 07.00 sıralarında Mavişehir semtinde meydana geldi. Bilgisayar servis ve satış iş yeri bulunan evli ve bir kız çocuğu babası Serkan Pekel, bir süredir psikolojik tedavi görmeye başladı. Pekel, bu sabah kendisini oturduğu 11'inci kattaki dairenin balkonundan, boşluğa attı.
Bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Serkan Pekel'in öldüğünü tespit etti. Pekel'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi savcılık talimatı ile otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Serkan Pekel'in üç ay önce de intihar amacıyla kendini evinin bir odasına kilitlediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.