Gaziantep'te acemi kasaplar hastanelik oldu

GAZİANTEP, () - KURBAN Bayramı'nın ilk gününde Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramarmaraş, Adıyaman ve Kilis'te, kurban kesmek isterken kendisini yaralayan acemi kasaplar hastanelik oldu. Gaziantep'te, bayramın ilk günü kurban keserken yaralanan...

24 Eylül 2015 Perşembe 14:34
Gaziantep'te acemi kasaplar hastanelik oldu






GAZİANTEP, () - KURBAN Bayramı'nın ilk gününde Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramarmaraş, Adıyaman ve Kilis'te, kurban kesmek isterken kendisini yaralayan acemi kasaplar hastanelik oldu.
Gaziantep'te, bayramın ilk günü kurban keserken yaralanan 107 kişiden 44'ü Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne, 28'i 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne, 22'si Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne ve 13'ü Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvurdu. Aralarında kadınların da bulunduğu ve büyük bölümü hastanelere gülerek gelen yaralılar, acil servislerde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Acemi kasaplar, kesim yaptıkları sırada bıçağı kontrol edemeyince kendilerini yaraladıklarını ifade etti.
Şanlıurfa'da ise bayramın ilk gününde kurbanlıklarını kesmeye çalışan 65 kişi bıçak ve kesici aletlerle çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastanelerin acil servislerinde yoğunluk oluşturan yaralıların çoğu ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Adıyaman'da, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 75 acemi kasap başvurdu ve ayakta tedavi edildi.
Kilis'te kurban kesen 30 ve Kahramanmaraş'ta kendisini yaralayan 9 acemi kasap, başvurdukları hastanelerde tedavileri yapılarak taburcu edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.