İBB ekipleri küçük Mehmet'i depremden 65 saat sonra kurtardı

Türkiye deprem bölgesinden gelecek mucizelere kilitlendi. İBB İĞDAŞ arama kurtarma ekipleri facianın üstünden 65 saat sonra enkazdan 10 yaşındaki Mehmet'i çıkardı.

08 Şubat 2023 Çarşamba 23:02






İBB ekipleri küçük Mehmet'i 65 saat sonra kurtardı


İBB, Türkiye’nin güney doğusunu etkileyen şiddetli depremin ardından 1.339 personel, 412 iş makinesi ve hizmet aracı ile Hatay’da arama kurtarma ve yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

İstanbul İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekiplerinin yanı sıra görev alan İGDAŞ ekipleri bu gece 21.48’de, yaklaşık 65 saat sonra enkazdan 10 yaşındaki Mehmet'i sağ kurtardı. 

HELEN BEBEK 68 SAAT SONRA KURTARILDI

İBB, Türkiye’nin güney doğusunu etkileyen şiddetli depremin ardından 1.459 personel, 400 iş makinesi ve hizmet aracı ile Hatay’da arama kurtarma ve yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İstanbul İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekipleri ile diğer bazı kurtarma ekiplerinin yoğun çalışmasıyla, depremden tam 68 saat sonra bir çocuk daha enkazdan sağ kurtarıldı.

Kurtarılan Helen bebeğin sağlık durumunun ilk belirlemelere göre iyi olduğu belirlendi.

İBB'nin 877 kişilik teçhizatlı arama kurtarma takımı, bölgede şu ana kadar toplam 195 kişiyi enkazdan canlı olarak kurtardı.

Son Güncelleme: 09.02.2023 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.