Kadıköy parklarında 'Zumba' zamanı

Kadıköy Belediyesi pandemi sürecinde evde olmaktan bunalan, doğayı ve sporu özleyenler için parklarda zumba etkinlikleri düzenleniyor.

16 Ekim 2020 Cuma 11:56
Kadıköy parklarında 'Zumba' zamanı






Kadıköy parklarında 'Zumba' zamanı

Dünyada hızla yayılan zumba etkinlikleri İstanbul Kadıköy Kriton Curi Parkı'nda görsel şölene dönüyor, Müzik ve dansın spora dönüştüğü etkinliklere katılım oldukça yoğun.

Kadıköy Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verdiği spor etkinliklerine sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yeniden başladı.

Bu sürede evde olmaktan bunalan, doğayı ve sporu özleyenler için başlatılan parklarda zumba etkinliklerinin ilki Kadıköy Kriton Curi parkında gerçekleşti.

Spor hocası eşliğinde yaklaşık 1 saat süren etkinlik 18 Ekim Pazar saat 11.00’de Göztepe Selami Çeşme Özgürlük parkı, 25 Ekim Pazar saat 11.00’de Kalamış Gençlik Merkezi’nde devam edecek.

Son Güncelleme: 16.10.2020 14:11
Anahtar Kelimeler:
Zumba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.