Kamyoncular, D-100 karayolunu trafiğe kapattı

DAĞLICA ve Iğdır'da askerlerin ve polislerin şehit edilmesine tepki gösteren kamyoncular, bayrakları astığı kamyonlarla, D-100 karayolu bir süre ulaşıma kapatıldı.

08 Eylül 2015 Salı 18:26
Kamyoncular, D-100 karayolunu trafiğe kapattı






Kamyoncular, D-100 karayolunu trafiğe kapattı

Mesut IŞIK- Büşra KAYA/GEBZE (Kocaeli), () - DAĞLICA ve Iğdır'da askerlerin ve polislerin şehit edilmesine tepki gösteren kamyoncular, bayrakları astığı kamyonlarla, D-100 karayolu bir süre ulaşıma kapatıldı.

Bugün saat 17.00 sıralarında Gebze Anibal Kavşağı önünde önlerine bayrak astıkları 2 kamyonla D-100 karayolunun İstanbul yönünü ulaşıma kapatan kamyoncular, PKK terörünü protesto etti. Kamyonculara yoldan geçenler de araçlarını durdurarak destek Olay yerine gelen Gebze ilçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz trafiği durduran kamyon şoförlerini ikna ettikten sonra karayolu yeniden ulaşıma açıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.