Kızılay Kan Bağışı Kahramanları'nı arıyor

Covid-19 sebebi düşen kan bağışlarına destek olmak için Türk Kızılayı Beykoz (Avrasya) Şubesi tarafından “ Kan Bağışı Kahramanları Aranıyor “ Kampanyası başlatıldı…

07 Kasım 2020 Cumartesi 20:55
Kızılay Kan Bağışı Kahramanları'nı arıyor






İstanbul’da 10 bin Kan Bağışı Kahramanı Aranıyor….

Kan Bağışı ile ilgili açıklamalar da bulunan Türk Kızılayı Beykoz (Avrasya ) Şubesi Başkanı Saadettin Çay “ Dünyada gelişmiş ülkelerde gönüllü kan bağışının nüfusa oranı %5 civarındadır. Türk Kızılay’ı olarak bu oranlara ulaşmak için özellikle günümüzdeki kritik süreçte Kahramanlarımızı bağış kampanyamıza davet ediyoruz. Kan Bağışı 20 dakika da yapılarak 1 kan bağışı ile 3 hastanın hayatı kurtulabilmektedir. Aynı zamanda Kan Bağışının tüm Kan Bağışı Kahramanlarına da faydası vardır. Kan Bağışı ile kan hücreleriniz yenilenir, kalp krizi geçirme riskinin azaldığı yönünde birçok çalışma bulunmaktadır . Tabii en önemlisi kan bağışı ile birkaç hastaya şifa olacağı düşüncesi, insanı mutlu eder. Göksu Kasrı Beykoz’da düzenlenecek kampanya için İstanbul ‘da 10.000 Kan Bağışı Kahramanı arıyoruz, tüm kahramanlarımız 07-08 Kasım 2020 de iki gün süresince 12:00-22:30 arası kan bağışlarını yapabilirler. Biz Kan Bağışı Kahramanlarımız için hazırız “dedi.

Covid-19 salgını nedeni ile artırılmış önlemle gerçekleştirilen kampanya da kan bağışı 20 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanmaktadır. Sosyal Mesafe kurallarına uygun, açık hava sirkülasyonu yoğun olan bir alanda , sürekli dezenfeksiyon çalışmaları hijyenik koşulların artırıldığı bir ortamda gerçekleştirilen kampanya da tüm bağışçıların endişelenmeden bağışlarını tamamlayabilecekler.

Kgerçekleştirilen kampanya da tüm bağışçıların endişelenmeden bağışlarını tamamlayabilecekler.

Anahtar Kelimeler:
KızılayKan Bağışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.