Mustafa Dolu evlendi: Gazeteci Dolu dünya evine girdi

Türk Basınında Halkın Avukatı olarak okurların gönlünde taht kuran, AKŞAM, Güneş, Tercüman gazetelerinde uzun yıllar görev yapan Mustafa Dolu, Banhriye Özkurt ile evlendi

29 Eylül 2017 Cuma 21:13
Mustafa Dolu evlendi: Gazeteci Dolu dünya evine girdi







Mustafa Dolu evlendi: Gazeteci Dolu dünya evine girdi

Gazeteci Yazar Mustafa Dolu, Bahriye Özkurt ile hayatlarını birleştirdi. Akşam Gazetesi'nde uzun yıllar "Halkın Avukatı" köşesinde, vatandaşların sesi soluğu olan Mustafa  Dolu, 2009 yılında CHP'den Beyoğlu'nda Belediye Başkan adayı olmuştu. Beylikdüzü'nde düzenlenen nikah törenine, başkan Ekrem İmamoğlu ile iş ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Mustafa Dolu, AKŞAM, Güneş, Tercüman Gazeteleri'nde yazı işleri müdürlüğü görevinde bulunmuş, bu görevinden geçtiğimiz yıllarda ayrılmıştı.
Halkın Avukatı köşesinde, tüketici sorunları, çalışanların sosyal hakları konusunda kaleme aldığı yüzlerce makale ile okuyuculara uzun yıllar yol göstermişti.

Son Güncelleme: 29.09.2017 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.