Semih Saygıner rakibini 40-32 yendi ve üst tura çıktı

ERZİNCAN’da düzenlenen Türkiye 3 Band Bilardo Şampiyonasında, usta bilardocu Semih Saygıner, zorlu geçen maçta rakibini 40-32 yenerek bir üst tura çıktı. 13 Şubat Spor Salonunda geçen 18 Mayıs günü başlayan ve yarın şampiyonun belirleneceği...

21 Mayıs 2015 Perşembe 18:26
Semih Saygıner  rakibini 40-32 yendi ve üst tura çıktı






ERZİNCAN’da düzenlenen Türkiye 3 Band Bilardo Şampiyonasında, usta bilardocu Semih Saygıner, zorlu geçen maçta rakibini 40-32 yenerek bir üst tura çıktı.
13 Şubat Spor Salonunda geçen 18 Mayıs günü başlayan ve yarın şampiyonun belirleneceği Türkiye 3 Band Bilardo Şampiyonasının ikinci etabına 224 sporcu katıldı. İlk etabı 754 sporcunun katılımı ile Antalya’da yapılan şampiyonanın ikinci etabında 224 sporcu Eylül ayında yapılacak üçüncü etaba çıkabilmek için ter döktü. Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Arcan, "Erzincan’da asıl turnuva bugün başladı. Yarın ilk dört, yarı final ve final müsabakaları yapılarak ikinci etabın şampiyonası belli olacak. Üçüncü etapta 88 sporcu, Aralık ayında yapılacak son etap ile de 32 sporcu karşılaşacak ve Aralık ayında Türkiye 3 Band Bilardo Şampiyonunu ve Milli Takımı oluşturacak ilk dört sporcu belli olacak. Hedefimiz 2016’nın Milli Takımını oluşturmak" diye konuştu.
Şampiyonanın 4’üncü gününde ünlü bilardocu Semih Saygıner maça çıktı. Mehmet Aksoy'u 40-32 yenerek bir üst tura çıkan Saygıner, "Zor bir maçtı, kazandığım için mutluyum. Organizasyon çok güzel geçiyor. Çok başarılı maçlar oynanıyor. Seyircinin ilgisi büyük. Yarı final ve final maçlarını televizyon canlı verecek. Bilardoda bu aşamaya gelmek sporun tanıtımı için çok önemli. Bende bir sonraki maça bakacağım. İddialıyım. Ama uzun ara verdiğim için yavaş yavaş toparlanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.