Su parkları şenlendi

HAVA sıcaklığının 30 derece olduğu Antalya'da, su parkları dolup taşıyor. Kent merkezinde bulunan Aqualand Su Cenneti, turist kafilelerine ev sahipliği yaptı. Su kaydıraklarının tam kapasite çalıştığı su cennetinde turistler renkli...

22 Mayıs 2015 Cuma 11:04
Su parkları şenlendi






HAVA sıcaklığının 30 derece olduğu Antalya'da, su parkları dolup taşıyor.
Kent merkezinde bulunan Aqualand Su Cenneti, turist kafilelerine ev sahipliği yaptı. Su kaydıraklarının tam kapasite çalıştığı su cennetinde turistler renkli saatler geçiriyor. Rus ve Alman turistlerin ağırlıklı tercih ettiği su cennetinde kimisi güneşleniyor, kimileri ise su kaydıraklarından kayıp havuzda serinliyor. Islak eğlencenin her anını değerlendiren çocuklar ise mini havuzda zaman geçiriyor, kaydıraklardan kaymak için koşuşturuyor. Çocuklar, yorulduklarında ise annelerinin kucağında şekerleme yaparak dinlenmeye çalışıyor.
Mayıs güneşi altında bronz bir tene sahip olmak isteyen kimi turistler de güneş kremlerini gün boyu vücutlarına sürerek güneşlenmeyi tercih ediyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.