Tebliğciler bu kez pavyonda ortaya çıktı

Okey oynanan kahvehaneler, sokakta çay içenlere, tekel bayilerine yaptıkları ziyaretlerle dini tebliğler yapan grup bu kez pavyonda ortaya çıktı

05 Aralık 2023 Salı 12:16
Tebliğciler bu kez pavyonda ortaya çıktı






Tebliğciler bu kez pavyonda ortaya çıktı



Türkiye onları mekan mekan gezerken görüyor. Sıradışı ziyanetçiler bu kez pavyonda görüntülendi. Eline mikrofonu alıp pavyondakilere seslenen tebliğcilerin duasına mekandaki vatandaşlar hep bir ağızdan 'amin' dedi.

Belirli aralıklarla ortaya çıkan ‘tebliğci’ görüntülerine bir yerini daha eklendi. Tebliğciler; tekel bayii, kahve, kafeterya ve gazinonun ardından bu kez de pavyona gitti.

Manisa’da çekilen görüntülerde, pavyona giren tebliğcilerin müziği durdurduktan sonra pavyondakilere seslendiği görüldü. Tebliğcinin dualarına mekanda bulunanlar da hep bir ağızdan "amin" dedi.

O anlar sosyal medyada gündem oldu.



 

Anahtar Kelimeler:
TebliğTebliğciler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.