Trafik kazasında ölen palamut için başsağlığı

İstanbul trafiğinde ilk kez bir palamut can verdi. Boğaz sahilinde meydana gelen kazanın ardından bazı sosyal medya kullanıcıları başsağılğı mesajı yayınlandı

22 Eylül 2023 Cuma 22:10
Trafik kazasında ölen palamut için başsağlığı






Trafik kazasında ölen palamut için başsağlığı


İstanbul’da oltadan kurtulan palamut trafik kazasında öldü: O anlar sosyal medyada gündem oldu. Kazada ezilerek telef olan palut balığı için başsağlığı ilanı bile yayınlandı.

İstanbul'da bir balıkçının tuttuğu palamut, balıkçıdan kurtulup bir otomobilin altında kaldı. Video sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada gündem olan bir videoda İstanbul Tarabya sahilinde bir balıkçı, denizden bir adet palamut balığı yakaladı. Ardından palamut balığının oltadan kayması sonucu caddeye fırladığı ve orada da balığın üzerinden araba geçtiği anlar görüntülerde yer aldı.

Görüntüler, 'Palamut olmak bile zor' notuyla paylaşıldı.

Anahtar Kelimeler:
PalamutTrafik Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.