Üsküdar'da taksiciler PKK terörünü protesto etti

Hakkari Dağlıca’da yaşanan terör saldırılarını protesto için konvoy yapan bir grup taksiciler Üsküdar Meydanı’nda toplandı. Taksiciler klaksonlar eşliğinde konvoy yaparak yaşanan saldırıları protesto etti.

08 Eylül 2015 Salı 01:48
Üsküdar'da taksiciler PKK terörünü protesto etti






Üsküdar'da taksiciler PKK terörünü protesto etti


Üsküdar Meydanı’nda toplanan taksiciler adına konuşan Ömer Engin,’’Taksici camiası olarak bizler bu konularda çok duyarlıyız. Son yaşanan olaylar bizim yüreklerimizi burktu. İnsanların psikolojileri bozuluyor. Taksi camiası olarak bizler sesimizi duyurmak, ülke halkına katkıda bulunmak için toplandık.

Bu olayları esef ve şiddetle kınıyoruz. Hiçbir askerimize, polisimize, güvenlik güçlerimize bir zeval gelmesini istemiyoruz. Ölen şehitlerimize Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Bizler taksiciler olarak şehit ailelerinin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
Yapılan açıklamanın ardından Taksiciler, Üsküdar ve Kadıköy arasında konvoy oluşturdu. Konvoy sonrasında taksiciler olaysız bir şekilde dağıldı.
Son Güncelleme: 08.09.2015 01:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.