Yolcu taşıyan sürücülerde virüs çıktı, yüzlerce yolcu aranıyor

Koronavirüslü çıkan 10 minibüs şoförünün günlerdin yolcu taşıdığı ortaya çıktı. Güvenlik güçleri ve sağlık çalışanları, bu minibüslerde yolculuk yapanları arıyor.

08 Haziran 2020 Pazartesi 16:31
Yolcu taşıyan sürücülerde virüs çıktı, yüzlerce yolcu aranıyor






Yolcu taşıyan sürücülerde virüs çıktı, yüzlerce yolcu aranıyor

Koronavirüsle mücadelede vatandaşların duyarsızlığı salgının yayılmasını engellemeye yetmiyor. Yolcu taşıyan 10 minibüs sürücüsünde virüs çıktı, güvenlik güçleri ve sağlık çalışanları, günlerdir bu araçlarla yolculuk yapan vatandaşlara ulaşmaya çalışıyor.

Diyarbakır-Bismil arasında yolcu taşımacılığı yapan 10 minibüs sürücüsünde koronavirüs tespit edildi. Sürücüler pandemi hastanelerinde tedaviye alınırken, filyasyon ekipleri minibüslerde yolculuk yapanların tespiti için çalışma başlattı.


Diyarbakır ile Bismil ilçesi arasında yolcu taşımacılığı yapan 10 minibüs sürücüsü, koronavirüs semptomları üzerine cuma günü hastaneye başvurdu. 10 sürücüye yapılan koronavirüs testi, pozitif çıktı.

Bunun üzerine sürücüler pandemi hastanelerinde tedaviye alındı. 10 sürücünün kullandığı minibüsler dezenfekte edilirken, filyasyon ekipleri ise minibüslerde yolculuk yapanların tespitine yönelik çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.