10. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

17 Ekim 2012 Çarşamba 19:01
10. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti






SAMSUN (CİHAN)- Samsun'da inşaat işçisi Ferhat Bayri (28), yapım aşamasındaki binanın 10'nuncu katından düşerek hayatını kaybetti.

Olay, özel bir şirkete ait Derebahçe Mahallesi Duru Şehir Sitesi yakınında yapımı devam eden konutlarda meydana geldi. Demir bağlama işçisi Ferhat Bayri, çalışırken dengesini kaybederek 10. kattan beton zemine düştü. Ağır yaralanan ve Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ferhat Bayri, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ferhat Bayri'nin cenazesi, Demirci köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenaze merasimine Demirci Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Süleyman Öz, Demirci Köy Muhtarı Şerif Altın, İlkadım Belediyesi çalışanları, çevre köylerden gelen köylüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.