Adana bu genç kızı alkışladı, Tacizciyi şişledi

Adana'da bir maganda yolda giden genç kıza önce sözlü sonra elle sarkıntılık yaptı.Tacize uğrayan genç kızın intikamı feci oldu

06 Ağustos 2014 Çarşamba 10:32
Adana bu genç kızı alkışladı, Tacizciyi şişledi






Adana bu genç kızı alkışladı, Tacizciyi şişledi

Adana'da bir maganda yolda giden genç kıza önce sözlü sonra elle sarkıntılık yaptı. Genç kız babasına durumu anlattı, talihsiz babayı bıçakla tehdit eden magandalar, kebapçı şişini kapan genç kızın öfkesinden kurtulamadı. Tacizci maganda ağır yaralı..

KIZINA TACİZ, BABASINA BIÇAK
Adana’da babasının çalıştığı işyerine doğru yola çıkan 22 yaşındaki Meltem S., yolda giderken Sadık B.’nin önce sözlü, sonra elli tacizine maruz kaldı. Baba Sadık S., durumu görüp zanlıya tepki gösterdi, ancak kendisine bıçak gösterilince kaçtı. Bunun üzerine genç kız, bir kebapçıdan aldığı şişle kovalayıp yakaladığı Sadık B.’yi yaraladı. Durumu ağır olan zanlının tedavisi sürerken, Meltem S. ise ‘Denetimli Serbestlik Yasası’nca serbest kaldı.

DENETİMLİ SERBESTLİKLE ÖZGÜR

Adana’da babasının işyerine doğru yola çıkan 22 yaşındaki Meltem S., kendisini önce sözlü, ardından da elle taciz ettiğini öne sürdüğü Sadık B.’yi bir kebapçıdan aldığı şişle yaraladı. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan zanlı, hastanede tedavi altına alınırken, genç kız da sevk edildiği adliyede ‘Denetimli Serbestlik Yasası’ kapsamında serbest bırakıldı.
 
SÖZLÜ VE ELLE TACİZ

Olay, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Mirzaçelebi Mahallesi’nde meydana geldi. Obalar Caddesi üzerinde yer alan babası Sadık S.’nin çalıştığı mobilyacıya doğru yola çıkan Meltem S., Sadık B. adlı bir kişinin önce sözlü, ardından da elle tacizine maruz kaldı. Genç kız, babasının yanına koşup, “Bu genç beni taciz ediyor” dedi. Bunun üzerine baba Sadık S., “Bir genç kızı taciz etmeye utanmıyor musun? Ayıp oluyor, çekin gidin buradan” tepki gösterdi.
 
KOVALAYIP ŞİŞLEDİ

Sadık B. de, yanında taşıdığı bıçağı çıkartıp, Sadık S.’nin üzerine yürüdü. Hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşan baba Sadık S., hemen kaçtı. Bu durumu gören Mehmet S. de, olay yerindeki bir kebapçıdan aldığı şişle zanlının üzerine yürüdü. Sadık B., kaçarken, genç kız da onu kovaladı ve bir süre sonra ara sokakta yakalayıp şişledi. Meltem S. gözaltına alınırken, ağır yaralanan Sadık B. de ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SİZ ŞAKA MISINIZ?

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sadık B.’nin hayati tehlikesi bulunurken, Meltem S. de Adli Tıp Birimi’ne getirilerek, burada sağlık kontrolünden geçirildi. Genç kız, kendisini görüntüleyen gazetecilere; “Siz şaka mısınız? Neden yaraladığımı size sonra anlatırım” dedi. Meltem S., sevk edildiği adliyede ‘Denetimli Serbestlik Yasası’ kapsamında serbest bırakıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.