Akhisar'da Atatürk fotoğraflarına saldırı

Dün İzmir'de sahilde çocuk heykellerinin başlarını parçalayan vandallar bu kez Seferihisar'da ortaya çıktı.

29 Mart 2022 Salı 17:43
Akhisar'da Atatürk fotoğraflarına saldırı






Akhisar'da Atatürk fotoğraflarına saldırı


Atatürk anıtları, posterleri kent vandallarının boy hedefi haline geldi. Manisa'da Akhisar Belediyesi’ne ait İşçi Servis Bekleme Noktası içerisinde bulunan Atatürk fotoğraflarının yırtıldığı ortaya çıktı


Manisa Akhisar’da Hashoca Mahallesi tur yolu üzerinde bulunan Akhisar Belediyesi’ne ait İşçi Servis Bekleme Noktası içerisinde bulunan Atatürk fotoğraflarının yırtıldığı tespit edildi.

Belediye Başkanı Besim Dutlulu, saldırı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"YAPTIĞINIZ HAİNLİK"

Başkan Dutlulu, “İşçi ve öğrencilerimiz için yaptığımız Kapalı Servis Duraklarımıza, kendini bilmezler yine saldırdı ve Atatürk fotoğrafları yine yırtıldı. Hangi siyasi partiden olursanız olun, bu yaptığınız düpedüz hainlik. Biz o durağı yine yenileriz ama siz bu kötülükle nasıl yaşayacaksınız?” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.