Bahçelievler'de patlama | İki binna birbirinden ayrıldı

Mimar Sinan Caddesi üzerinde bir binanın giriş katında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 yaralı var, patlamanın şiddetiyle bitişik iki bina birbirinden ayrıldı.

27 Haziran 2020 Cumartesi 06:59
Bahçelievler'de patlama | İki binna birbirinden ayrıldı







Bahçelievler'de patlama | İki binna birbirinden ayrıldı



İstanbul Bahçelievler'de bir binada patlama meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mimar Sinan Caddesi'ndeki bir binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Patlama sırasırda 1 vatandaş hayatını kaybederken en az 10 kişinin yaralandığı açıklandı. Bu arada bitişik iki bina birbirinden ayrıldı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, patlama sonucunda çıkan yangını, müdahale ederek söndürdü.

İKİ BİNA BİRBİRİNDEN AYRILDI

Patlamanın gerçekleştiği ve bitişiğindeki bina, birbirinden ayrıldı. İki binanın yanı sıra paraleldeki Sakıp Sabancı Caddesi'nde de bazı iş yerlerinin camlarının kırıldığı görüldü.

Cadde trafiğe kapatılırken aralarında hasar görenlerin de yer aldığı araçlar, bulundukları yerden çekicilerin yardımıyla kaldırıldı.

PATLAMA SIRASINDA ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Olayda ilk belirlemelere göre, içeride yaralı halde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise hastaneye kaldırıldı. İtfaiye, İGDAŞ ve elektrik işleri ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

Son Güncelleme: 27.06.2020 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.