Başkan Demirtaş: Hayırseverler askıda ekmek projesine sahip çıksın

18 Ekim 2012 Perşembe 17:26
Başkan Demirtaş: Hayırseverler askıda ekmek projesine sahip çıksın






SAMSUN (CİHAN)- İlkadım Belediyesi 'Askıda Ekmek' uygulamasıyla hayırseverler ile dar gelirli aileler arasında yardım köprüsü oldu. Başkan Necattin Demirtaş, hayırsever vatandaşların bu projede yer alması gerektiğini belirterek, 'Askıda Ekmek Bağışı Projesi'ne sahip çıkılmasını istedi.

Samsun'da toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunun güçlenmesinde 'Askıda ekmek var' uygulamasının önemli yer tuttuğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yaralı bir toplumda, yaralar ancak sarılırsa kapanır. dedi. 'Haydi bir ekmek de sen bağışla, bir yürek sevindir' bilinci ile ortaya çıkan 'Askıda Ekmek Projesi'yle dar gelirli ailelerin onuru zedelenmeden ekmeğini alacağını kaydeden Demirtaş, Ekonomik yönden mağdur vatandaşlarımızın çok fazla olduğu bir ülkede, bir ekmeği herkesin bağışlamasını istedik. diyerek, projenin amacını açıkladı.

Başkan Demirtaş, şunları dile getirdi: İstedik ki, www.ekmeginipaylas.org internet sitesi ile hayırsever tüm vatandaşlarımız web sitemiz üzerinden güvenli bir şekilde, online tüm kredi kartlarından herhangi biriyle, sitemizde hesap numaraları verilen bankalar aracılığıyla ya da belediye hizmet binamız veznelerine bizzat gelerek bağışta bulunmalarına imkan sağladık. Site aracılığıyla yapılan bağışların belediyemiz Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere kupon olarak veriliyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.