CHP Sözcüsü Koç: Olasılıklara bakıp, değerlendiririz

17 Ekim 2012 Çarşamba 16:47
CHP Sözcüsü Koç: Olasılıklara bakıp, değerlendiririz






ANKARA (CİHAN)- Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Haluk Koç, yerel seçimlerin öne alınmasına ilişkin anayasa değişikliği konusunda iktidarın yeni bir teklifle ziyaret etmeyi planladığını belirterek, Gelsinler görüşelim. Olasılıklara bakıp görüşür değerlendiririz. Karşıdan henüz bir teklif gelmedi. dedi.

Haluk Koç, MYK devam ederken açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in yerel seçimlerin öne alınmasına karşılık belediyeler yasasının geri çekilmesi konusundaki açıklamaları için Koç, MYK'da konunun görüşüldüğünü belirterek, kendi sözlerinin bağlayıcı olduğuna dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün CHP'ye yönelik sözleri için ise Koç, Biraz bunalmış olarak gördük. Doğaldır inişli çıkışları olur siyasetin. Sorumluluklarından kaçmanın yolunu CHP'ye sataşmakta görüyor. Kendisine bir çift söz söylemek istiyorum: Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı kampanyasını yürütmede senin sorumluluk almanı nasıl açıklayacaksın? AKP sözcüsü gibi davranması yakışmıyor veya biz yakıştırmıyoruz. karşılığını verdi.

Koç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek İmralı ile mi PKK ile mi yoksa BDP ile mi görüşeyim diyen papatya falı bakan bir başbakansın. ifadelerini kullandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.