Erzincan'da deprem; Erzincan Çayırlı 4.1 ile sallandı

Son dakika deprem, Erzincan sabah erken saatlerde meydana gelen depremle sallandı. 4.1 büyüklüğündeki deprem geniş bir alanda hissedildi. Sabah saat 06.00'da meydana gelen deprem vatandaşlar arasında korkuya neden oldu

09 Mayıs 2016 Pazartesi 08:18
Erzincan'da deprem; Erzincan Çayırlı 4.1 ile sallandı







Erzincan'da deprem; Erzincan Çayırlı 4.1 ile sallandı

 

Son Dakika Deprem, Erzincan'a bağlı Çayırlı ilçesi Büyükeğlence Köyü yakınlarında meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin şiddeditin 4.1 olarak duyurdu. Yerin 5 KM derinliğinde oluşan deprem geniş bir alanda hissedildi.

KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ REVİZE ETTİ



Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanligi (AFAD)'dan yapılan açıklamaya göre, Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde önce 4.0 ardından da 4,1 olarak  düzeltti.

Çayırlı ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 06.57'de merkez üssü Çayırlı ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Çayırlı ilçesindeki depremin yaklaşık 5 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.  Yer yüzüne yakın bir noktada oluşan  deprem bu yüzden geniş bir coğrafyada kendini hissettirdi. Son Dakika Haberler

Son Güncelleme: 14.03.2020 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.