Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti

18 Ekim 2012 Perşembe 14:58
Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti






BURSA (CİHAN)- Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir tekstil işçisi, çalıştığı fabrikada forkliftin altında kalarak hayatını kaybetti.

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde'de faaliyet gösteren tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Zülali Doğruyol (46), malzeme taşırken geri manevra yapan Ahmet B. idaresindeki forkliftin altında kaldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı görevlileri, Zülali Doğruyol'un hayatını kaybettiğini tespit etti. 7 yaşında engelli bir çocuğu olduğu öğrenilen Doğruyol'un cenazesi cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken forklift sürücüsü Ahmet B. ile İlhan Y., Müslim A. ve Metin K. polise ifade verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.