Gazipaşa Havaalanı'ndan Alanya'ya ücretsiz servis

14 Aralık 2012 Cuma 15:36
Gazipaşa Havaalanı'ndan Alanya'ya ücretsiz servis






ANTALYA (CİHAN)- İlk uçuşunu 17 Aralık'ta İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı´ndan Gazipaşa Havaalanı seferlerini başlatacak olan Pegasus Havayolları'yla beraber Alanya'ya ücretsiz servisler de hizmete girecek.

Bölge açışından büyük önem taşıyan Gazipaşa Havaalanı'na haftada 4 sefer düzenleyecek olan Pegasus Hava Yolları, 17 Aralık itibariyle ilk uçuşunu gerçekleştirecek. Uçaklar pazartesi, çarşamba, cuma, pazar günleri saat 20.00´de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından hareket ederek Gazipaşa´ya iniş yapacak, Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi günleri ise saat 07.50´de Gazipaşa´dan hareketle 09.15´de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek.

Uçuş günleri Gazipaşa Havaalanı'na ücretsiz servis uygulaması, 17 Aralık itibariyle haftada dört gün olarak yapılacak. Konaklı'daki saat kulesi önündeki servis noktasından başlayacak olan hizmet, Alanya merkezde üç noktada, Oba, Tosmur, Kestel, Mahmurtlar, Kargıcak beldelerindeki yolcularını alarak Gazipaşa'ya varmış olacak.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.