Gnçtrkcll'den Bana Uyan Paket

18 Ekim 2012 Perşembe 11:25
Gnçtrkcll'den Bana Uyan Paket






Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, gençlerin tek bir paketi konuşma, SMS ya da internet şeklinde istedikleri gibi değerlendirebilecekleri esnek bir sistem geliştirdi. Bana Uyan Paket, 25 TL karşılığında 100 TL'lik iletişim hakkı kazandırıyor ve gençler bu hakkı diledikleri iletişim yöntemiyle (konuşma, SMS ve internet) kullanabiliyor. Böylelikle gençler paketlerini kendi ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirebiliyor ve farklı iletişim ihtiyaçlarını diledikleri şekilde karşılayabiliyor. Bana Uyan Paket, bu yapısıyla Türkiye'de ilk ve tek olma özelliği taşıyor. 
gençTarife ve gençPlus üyelerinin satın alabileceği Bana Uyan Paket ile aboneler, 25 TL ödeyerek kazandıkları 100 TL'yi, 1dk=25 kuruş / 1MB=20 kuruş / 1SMS=5 kuruş olarak harcayabilecekler.   
Tarife dünyasında "bileşik kaplar" devrimi
Bana Uyan Paket'te sistem, konuşma, SMS ya da internet kullanım oranlarının tamamen abonenin kendisi tarafından belirlenmesi ilkesine dayanıyor. Bu yönüyle "Bileşik Kaplar İlkesi"ni anımsatan paket, tarife dünyasında tüm GSM ihtiyaçlarını tek kalemde çözen bir devrim niteliğinde.
Burak Sevilengül: "gnçtrkcll gençlerin aklına uydu."
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:
"Bana Uyan Paket, gerçek anlamda gençliğin ruhunu taşıyor. Bu pakette bize gençlerin arasından seçilerek aramıza katılan ve gnçtrkcll yönetiminde söz sahibi olan gnçtrkcll Tarife Temsilcisi sevgili Tarık ilham kaynağı oldu. Tarık bize gençlerin gnçtrkcll'den tam olarak nasıl bir paket beklediğini aktardı ve ortaya Bana Uyan Paket çıktı. Yani gnçtrkcll tam anlamıyla gençlerin aklına uydu. Böylece artık gençlerin 25 TL'si çok daha değerli. Üstelik internet için ayrı, konuşmak için ayrı, mesajlaşmak için ayrı paket almak ve toplu paketlerde ihtiyacın olmayan ürünlere  boşuna para ödemek gerekmiyor. Gençler ne zaman neye ihtiyacı varsa onu kullanıyor, paket gençlere uyuyor" 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.