İşadamı Haluk Ergeneli trafik kazasında can verdi

Türkiye'de bisiklet tutkunlarının yakından tanıdığı Orbisat'ın üst düzey yöneticisi işadamı Haluk Ergeneli, TEM otoyolu Esenkent yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Peki Haluk Ergeneli kimdir?

24 Ekim 2018 Çarşamba 23:02
İşadamı Haluk Ergeneli trafik kazasında can verdi






İşadamı Haluk Ergeneli trafik kazasında can verdi


Dünyanın en önemli bisiklet marrkalarını Türk bisitlet tutkunlarıyla buluşturan işadamı Haluk Ergeneli, Esenkent yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi. Feci kazada Ergeneli'nin yanında bulunan bir kişi ise yaralandı. Haluk Ergeneli kimdir?

Edinilen bilgilere göre kaza TEM Otoyolu'ndan Hadımköy yönüne giden E.S.E. idaresindeki Romanya plakalı TIR, Esenkent mevkisinde 2 kişiye çarptı. 

TIR'ın çarptığı bisiklet üreticisi iş adamı Haluk Ergeneli yaşamını yitirdi. Ergeneli'nin beraberinde olduğu belirtilen ve kimliği henüz öğrenilemeyen kişi ağır yaralandı. Yaralı, ambulansla İstinye Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

İşadamı Haluk Ergeneli'nin bozulan aracının başında beklerken meydana gelen feci kazanın ardından TIR sürücüsü gözaltına alındı.. Kaza haberini aldıktan sonra olay yerine gelen Haluk Ergeneli’nin oğlu ve eşi sinir krizi geçirdi. 

TIR sürücüsü gözaltına alındı

Haluk Ergeneli ve beraberindeki kişinin otomobili, henüz bilinmeyen bir nedenle emniyet şeridine park ettikleri, araçtan indikten sonra kazanın meydana geldiği öne sürüldü.
TEM Otoyolu'nun Esenkent mevkisinde TIR'ın çarptığı iş adamı Haluk Ergeneli hayatını kaybetti, yanında bulunan kişi ağır yaralandı

HALUK ERGENELİ KİMDİR?

Haluk Ergeneli, Türkiye'de bisiklet tutkunlarının yakından tanıdığı Raleigh bisikletlerini Türkiye'de üreten ve büyük bölümünü ihraç eden Orbis'in yöneticisidir. 45 ayrı model bisiklet üretimini son 30 yıldır gerçekleştiren şirket deniz motorları ve yedek parça ithalatı ile çok sayıda bisiklet motorsiklet yedek parçası ihracatı yapıyor.

Son Güncelleme: 25.10.2018 06:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Js 2018-10-24 23:50:51

Resmini koyduģunuz beyfendi 2016 yilında vefat etti.Kazada ölen kişi bisiklet üreticisi.Nasıl haber yapıyorsunuz anlamış degilim.Bu fotografı ve yanlış bilgilerinizi kaldırın.

Avatar
Ozan ural 2018-10-25 00:12:24

Bu iş adamı 2016 da zaten vefat etmiş...

Avatar
E 2018-10-25 00:14:48

Ölen başka haluk ergeneli. Bari doğru düzgün haber yapın yaa

Avatar
okan sarıgül 2018-10-29 19:08:33

Allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı dilerim