İstanbul'da caddeye euoro desteleri saçan araç kaçtı

İstanbul'da Fatih'de ana cadde üzerine deste deste euro saçarak kaçan kimliği belirsiz otomobil merak uyandırdı. Polis kaçan aracın peşinde. 

17 Mayıs 2018 Perşembe 18:19
İstanbul'da caddeye euoro desteleri saçan araç kaçtı






İstanbul'da caddeye euoro desteleri saçan araç kaçtı

İstanbul Adnan Menderes Bulvarı bugün ilginç bir olaya tanıklık etti. Cadde üzerinde seyir halindeki bir otomobilin camı açılarak sokağa deste deste euro fırlatıldı. Çevrede bulunan vatandaşlar saçılan euroları topladı. Polis ekipleri de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Iraklı bir işadamı topladığı euroları polise teslim ederken, bazı vatandaşlar da topladıkları paralarla kaçtı


Fatih Adnan Menderes Bulvarı'nda seyir halindeki bir otomobilden deste deste euro saçtılar. Esrarengiz otomobil hiç durmadan yoluna devam ederken, vatandaş saçılan paraları topladı.

Edinilen bilgilere göre Fatih Adnan Menderes Bulvarı'nda saat 16.00 sıralarında çok ilginç bir olay yaşandı. Cadde üzerinde seyir halindeki bir otomobilin camı açılarak sokağa deste deste euro fırlatıldı. Çevrede bulunan vatandaşlar saçılan euroları topladı. Polis ekipleri de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Iraklı bir işadamı topladığı euroları polise teslim ederken, bazı vatandaşlar da topladıkları paralarla kaçtı.

Görgü tanıkları yaklaşık 20 bin euro kadar paranın yola saçıldığını öne sürdü. Polis ekipleri esrarengiz olayı çözmek için çalışma başlattı. Paraların gerçek olduğu belirtilirken, sahte olup olmadığı da araştırılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.