İstanbul'da İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş

CHP Parti Meclisi Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul, Mansur Yavaş'ın ise Ankara Büyükşehir Belediyeleri için başkan adaylığını onayladı. PM'de alınan kararla birlikte İmamoğlu, CHP'nin İstanbul adayı oldu.

18 Aralık 2018 Salı 17:42
İstanbul'da İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş






CHP; İstanbul'da İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş


CHP'nin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri için adaylar netleşti. Ankara'da Mansur Yavaş İstanbulh için başkan adayı Ekrem İmamoğlu oldu. CHP PM, İmamoğlu'nun adaylığı onayladı...

CHP Parti Meclisi Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığını onayladı. PM'de alınan kararla birlikte İmamoğlu, CHP'nin İstanbul adayı oldu.

İYİ Parti de İstanbul'da CHP'nin adayını destekleyeceğini açıklamıştı.

İmamoğlu, geçtiğimiz yerel seçimlerde Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'na aday olmuş ve seçimi kazanmayı başarmıştı.

AK Parti'nin İstanbul adayı ise henüz resmen açıklanmadı ancak TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın İstanbul için aday gösterilmesi bekleniyor.

ANTALYA VE ADANA ADAYLARI

Parti Meclisi toplantısında yapılan oylamada Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Muhittin Böcek ismi kabul edildi. Muhittin Böcek, CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Böcek'in adaylığının oybirliğiyle kabul edildiği bildirildi.

Adana için de Zeydan Karalar isminin CHP PM tarafından oy birliğiyle kabul edildiği ifade edildi.

İzmir adayı için ise oylamanın ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.
 

Anahtar Kelimeler:
Chp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.