Kamer Genç'in cenazesini Kılıçdaroğlu getirdi

Önceki gün vefat eden CHP eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in cenazesi Tunceli'ye getirildi.

25 Ocak 2016 Pazartesi 01:08
Kamer Genç'in cenazesini Kılıçdaroğlu getirdi






Kamer Genç'in cenazesini Kılıçdaroğlu getirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve beraberinde çok sayıda milletvekiliile Kamer Genç'in cenazesi ile aynı uçakta geldiği Elazığ Hava Limanı'ndan kara yolu ile Tunceli'ye gitmek üzere yola çıktı.

Akşam saat 21.30'da Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçağı ile Elazığ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu ve beraberindekileri, Elazığ Vali Yardımcısı Zekeriya Göker, Emniyet Müdürü Nihat İşlek ve bazı partililer karşıladı. Kılıçdaroğlu, hava limanında herhangi bir açıklama yapmadan beraberindekiler ile karayolu ile Tunceli'ye gitmek üzere yola çıktı.
CHP Tunceli eski milletvekili Kamer Genç'in cenazesi de uçaktan alınarak konulduğu bir ambulans ile Tunceli'ye götürülmek üzere yola koyuldu.


Son Güncelleme: 25.01.2016 01:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.