Karla mücadele çalışması sırasında kazada ölen belediye çalışanı toprağa verildi

13 Aralık 2012 Perşembe 15:50
Karla mücadele çalışması sırasında kazada ölen belediye çalışanı toprağa verildi






ERZURUM (CİHAN)- Erzurum merkez Palandöken Belediyesi'nde karla mücadele ekibinde çalışırken kazaya kurban giden Kubilay Oker (41), Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Yıldızkent'te kar temizliği görevini yerine getirirken kullandığı kamyonun damperini açık unutması üzerine çarptığı köprü beton reklam panosunun üzerine düşmesi sonucu ölen Kubilay Oker için cenaze töreni düzenlendi. Yenişehir Hacı Ahmet Baba Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Oker'in cenazesi Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze törenine Palandöken Belediye Başkan Orhan Bulutlar, İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediyesi eski Belediye Başkanı İsmail Hakkı Asiltürk, Belediye Başkan Yardımcıları ile belediye perseoeli ile Oker'in ailesi ve yakınları katıldı. Oker'in ailesine taziyede bulunana Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, Çalışkan bir kardeşimizdi acımız büyük. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, yakınlarına, mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. dedi. Kubilay Oker evli, üç çocuk babasıydı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.