MHP'li Yalçın: CHP beceriksiz ve basiretsiz siyasetin timsali haline geldi

18 Ekim 2012 Perşembe 14:59
MHP'li Yalçın: CHP beceriksiz ve basiretsiz siyasetin timsali haline geldi






ANKARA (CİHAN)- MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP'nin, tutarsızlık ve hırçınlıklarıyla ünlenmiş, beceriksiz ve basiretsiz siyasetin timsali haline gelmiş bir parti olduğunu söyledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç başta olmak üzere CHP yöneticilerinin MHP hakkında ipe sapa gelmez fikirler ileri sürdüklerini belirten Yalçın, Ana muhalefet kendine çeki düzen vermelidir. Aksi takdirde milletimiz ana muhalefet partisini geçici olarak verdiği bu görevden ilk fırsatta azlederek siyaset kabristanına gönderecektir. dedi.

Semih Yalçın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un MHP hakkındaki beyanları üzerine yazılı açıklama yaptı. Ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un, MHP ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle ilgili haddini aşan beyanlarda bulunduğunu kaydeden Yalçın, Haluk Koç, reyting ve ortalığı karıştırmak hevesiyle zaman zaman MHP'ye sataşmakta. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi AK Parti'nin sözcüsü olmak ve Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı kampanyasında sorumluluk almakla suçlayan Koç'un hezeyanları ilk değil. Gözlerinin iyi seçemediği bilinen Sayın Koç'un artık kulaklarının da iyi duymadığı, bu yüzden de ne dediğini bilmediği anlaşılmaktadır. açıklamasında bulundu.

Ana muhalefet partisi CHP'nin, tutarsızlık ve hırçınlıklarıyla ünlenmiş, beceriksiz ve basiretsiz siyasetin timsali hâline gelmiş bir parti olduğunu dile getiren yalçın şunları söyledi: Başta Haluk Koç olmak üzere CHP yöneticileri MHP hakkında ipe sapa gelmez fikirler serdedeceklerine, kendilerine çeki düzen vermelidirler. Aksi takdirde milletimiz ana muhalefet partisini geçici olarak verdiği bu görevden ilk fırsatta azlederek siyaset kabristanına gönderecektir.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.