Muş polisi 7 kilogram 900 gram eroin ele geçirdi

15 Aralık 2012 Cumartesi 10:45
Muş polisi 7 kilogram 900 gram eroin ele geçirdi






MUŞ (CİHAN)- Muş'ta 7 kilogram 900 gram eroin ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Muş-Bitlis karayolu üzerindeki uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde seyahat eden E.A. isimli şahsın valizlerinde yapılan aramalarda meyve kutularının içerisinde gizlenmiş vaziyette 2 kilogram 87 gram eroin ele geçirilirken, aynı uygulama noktasında bir başka yolcu otobüsünde yolcu olarak seyahat eden M.Ş.Ş. isimli şahsa ait valizde yapılan aramada da toplam 5 kilo 800 gram eroin yakalandı. Her iki operasyonda gözaltına alınan zanlılardan M.Ş.Ş. tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulurken, E.A. isimli şahıs da, 'Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Nakletmek' suçu kapsamında işlem yapılarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Muş'da İl Emniyet Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre son bir yıl içinde; 39 kilo 192 gram eroin, 104 kilo 683 gram kubar esrar, 10 kilo 380 gram toz esrar, 1 kilo 975 gram takoz esrar maddesi ile, 222 adet extacy hap ve 988 gram afyon sakızı ele geçirildiği ve toplam 39 şahsın tutuklandı
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.